Οι CULTURE CLUB όταν σχηματίστηκαν το 1981 προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση κερδίζοντας τρία χρόνια αργότερα 3 BRIT AWARDS (1983 & 1984) και ένα GRAMMY.

Έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα 5 studio albums, Kissing to be Clever (1982), Colour By Numbers (1983), Waking Up With the House on Fire (1984), From Luxury to Heartache (1986), Don’t Mind If I Do (1999). To Colour By Numbers είναι αυτό που σημείωσε και τη μεγαλύτερη επιτυχία αφού ανέβηκε τότε στο #2 της Αμερικής και στο #1 της Μ.Βρετανίας.

Κυκλοφόρησαν συνολικά 21 singles, εκ των οποίων 2 ανέβηκαν στο #1 της Αγγλίας (Do you really want to hurt me? Karma Chameleon) και 1 στο #1 της Αμερικής (Karma Chameleon), ενώ στην Αγγλία είχαν 7 top-10 singles και στην Αμερική 5 top-10 singles.

Ο τραγουδιστής του group, ο εκκεντρικός Boy George έγινε ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνον για τη soul βραχνή φωνή του αλλά και την εκκεντρική του προσωπικότητα. Ο ίδιος ακολούθησε solo καριέρα κυκλοφορώντας 9 studio albums και 47 παρακαλώ singles και παράλληλα έκανε και καριέρα και σαν DJ.

Πριν από δυο χρόνια ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του 6ου κατά σειρά άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο «Tribes» η κυκλοφορία του οποίου αναβλήθηκε. Παρόλα αυτά μας χάρισαν ένα πολύ όμορφο lead track με τίτλο «More Than Silence».

Πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του άλμπουμ τους που είχε πάρει αρκετές αναβολές με άλλο πλέον τίτλο. Το νέο άλμπουμ θα λέγεται «Life», θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου και μάλιστα μπορείτε από σήμερα να το προπαραγγείλετε Official Store

Μαζί με την αναγγελία αυτή παρουσίασαν και ένα νέο track με τίτλο «Let Somebody Love You» ενώ συνολικά το άλμπουμ θα περιέχει 11 tracks. 

TRACKLISTING
1. God & Love
2. Bad Blood
3. Human Zoo
4. Let Somebody Love You
5. What Does Sorry Mean
6. Runaway Train
7. Resting Bitch Face
8. Different Man
9. Oil & Water
10. More Than Silence
11. Life

Μαζί με την κυκλοφορία του άλμπουμ θα κάνουν και τουρνέ με support act, μαντέψτε ποια, τη Belinda Carlisle! Ήδη ανακοινώθηκαν ημερομηνίες για Αγγλία, Αμερική, Καναδά, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία και Ιρλανδία.

To album τέλος μπορείτε να το προπαραγγείλετε και σε συλλεκτικό κίτρινο βινύλιο, όπου συνολικά θα κυκλοφορήσουν 1000 αριθμημένα αντίτυπα από το site του BoyGeorgeOfficial

0