Τον Ιούνιο του 2018 ο Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) μας παρουσιάσε ένα νέο track με τίτλο «Untitled».

Το single κυκλοφορήσε ψηφιακά μέσω της Fm Records και ήδη έχει ανεβεί στην #1 του Gr-Top 100, στο #1 του Google Play, στα 100 πρώτα Dance Singles της Μ.Βρετανίας (θέση #72), στα 10 πρώτα του Billboard (θέση #9) καθώς επίσης και στα 10 πρώτα του επίσημου chart των singles της IFPI της Ελλάδας (θέση #8).

Στις 4/8/2018 το animated video clip του τραγουδιού που έφτιαξε ο βραβευμένος Δανός graphic designer Urs Basteck, έκανε πρεμιέρα στο μουσικό κανάλι MTV της Αγγλίας στις 15:00 η ώρα το μεσημέρι ώρα Αγγλίας και έχει ενταχθεί στην playlist του καναλιού για τον Αύγουστο.

Το μέλλον, όμως, του “Untitled” δεν σταματάει εδώ. Την Παρασκευή το βράδυ ο Τάσος ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube ένα «ιδιαίτερο» trip hop remix του συγκεκριμένου τραγουδιού με τίτλο “STAY” όπου στα φωνητικά είναι ο Αμερικανός τραγουδιστής της soul Emmanuel Adufah ή αλλιώς sirManny (Music/Official YouTube )

Τέλος, όπως μας ενημέρωσε και ο ίδιος ο Τάσος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, πρόκειται να γυριστεί στην Αμερική και ένα videoclip για το συγκεκριμένο τραγούδι.

Αναμένουμε με αγωνία!

Facebook Links

Tasos Petsas  Tasos P.

Emmanuel Adufah  sirManny

0