H Λατινοαμερικάνα καλλιτέχνιδα που μπήκε στην λίστα «21 under 21» του Billboard.

 

 

Ήταν το ένστικτό της που έπεισε την ανερχόμενη Paloma Mami να κυνηγήσει μία καριέρα στην μουσική. Η viral επιτυχία που έκανε με το single “Not Steady” που κυκλοφόρησε μόνη της, της έφερε ένα συμβόλαιο με την Sony Music Latin και πλέον είναι έτοιμη να φέρει ένα φρέσκο vibe στην μουσική σκηνή.

Γεννημένη στην Χιλή αλλά έχοντας ζήσει όλη τη ζωή τηςστην Νέα Υόρκη, η ανερχόμενη latin star προσπαθεί να εντάξει και τις 2 καταγωγές της στον ήχο της, δημιουργώντας ένα νέο latin urban κύμα που την έχει κάνει να ξεχωρίσει.

Συγκεκριμένα, η Paloma Mami έχει συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 715 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και 1.5 εκατομμύρια YouTube Subscribers. Έχει ενταχθεί στις λίστες “21 under 21”, “Female Latin Artist To Keep On Your Radar” και “YouTube Artist To Watch 2019”. Με μόλις 4 επίσημες κυκλοφορίες, η Paloma έχει γίνει η Χιλιανή τραγουδίστρια με τα περισσότερα Spotify Streams

 

 

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο «Mami» από την Panik Records και την Sony Music. Η Paloma Mami δήλωσε για το τραγούδι “ Έγραψα το ‘Mami’ για την γυναικεία ενδυνάμωση. Όλες πρέπει να νιώθουμε βασίλισσες και ότι με θέληση μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα”.

Έχοντας ήδη κατακτήσει την αποδοχή των digital platforms, καθώς το νέο track έχει συμπεριληφθεί σχεδόν σε όλες τις μεγάλες playlists, είναι σίγουρο πως το “Spotlight” του 2020 θα είναι πάνω στην Paloma Mami.

Βρείτε το «Mami» εδώ.

 

 

 

 

0