Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ “Courage” της Celine Dion και ήδη το περιοδικό Billboard αναφέρει πως σύντομα θα γίνει Νο1, ενώ οι πρώτες κριτικές για το νέο άλμπουμ, είναι εξαιρετικές και κάνουν λόγο για μια Celine που στέκεται ξανά γερά στα πόδια της μετά το θάνατο του αγαπημένου συζύγου της Rene Angélil και του αδελφού της Daniel που και οι δυο πέθαναν το 2016.

Στο νέο 12ο κατά σειρά άλμπουμ της συνεργάζεται με μια μεγάλη ομάδα από στιχουργούς και μουσικούς παραγωγούς.  Sia, David Guetta, Greg Kurstin, Sam Smith, StarGate, Jimmy Napes, Lauv, LP, Jörgen Elofsson, Stephan Moccio, Eg White, Liz Rodrigues of The New Royales

Μέσα στο άλμπουμ θα αγαπήσετε αρκετά τραγούδια. Το “Falling In Love Again” είναι μια πολύ τρυφερή μπαλάντα που περιγράφει για το πώς ανακαλύπτεις ξανά την αγάπη μετά την απώλεια του συζύγου σου.

Το “How Did You Get Here” είναι ένα uptempo τραγούδι με την όμορφη συνοδεία πιάνου και πνευστών ενώ στο background ακούμε gospel φωνητικά. Το τραγούδι αναφέρεται στις επιφυλάξεις που έχει κανείς όταν ξεκινάει μια νέα σχέση.

Το “Imperfections” μιλάει για την αυτοκριτική , το “Lying Down” μας υπενθυμίζει πως πρέπει να αλλάζουμε τρόπο σκέψης και να προχωράμε μπροστά μετά από αποτυχημένες σχέσεις.

Όσο για το ομότιτλο του άλμπουμ “Courage” είναι ένα κάλεσμα για δύναμη και αποφασιστικότητα όταν θες να ξεκινήσεις  μία νέα δοκιμασία.

Για όλες τις δυσκολίες που πέρασε η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια  μιλά μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της «I Will Be Stronger» και «For the Lover That I Lose».

Το «Nobody’s Watching» έχει μια πολιτική κριτική στους στίχους του και μια reggae διάθεση στη μουσική του ενώ το «Lovers Never Die», που είναι και από τα αγαπημένα μου έχει ένα περισσότερο Country R’n’B ύφος.

Το “For the Lover That I Lost” είναι πολύ συγκινητικό και όμορφο και φυσικά το “Flying On My Own”που αγαπήσαμε πριν μερικούς μερικούς μήνες πρώτο αφού ήταν το πρώτο τραγούδι που ακούσαμε.

Ακούστε όλο το άλμπουμ στο Spotify που περιλαμβάνει 20 tracks (+21 στην Japan Edition του άλμπουμ με το τραγούδι “Soul¨)

 

 

0