Μετά την νίκη του στα βραβεία Grammy® με τον Julian Marley, ο συνθέτης και παραγωγός μουσικής Antaeus επιστρέφει με το “Athena,” το πολυαναμενόμενο follow-up της παγκόσμιας επιτυχίας του “Byzantine Meditation.” Αυτό το συναρπαστικό νέο κομμάτι στολίζεται με μια εκπληκτική ερμηνεία από την Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια Christina Ralli. Η αιθέρια φωνή της, με την αρχαία ελληνική λέξη “Οναρ” (όνειρο), δίνουν στο τραγούδι μια αξέχαστη γοητεία  που κατακτά τους ακροατές.

Η Αθηνά, η αρχαία ελληνική θεά της σοφίας, της στρατηγικής του πολέμου, και των τεχνών, αντιπροσωπεύει αρετές όπως η δικαιοσύνη, η δεξιοτεχνία και η σύνεση. Το τραγούδι εμπνέεται από τα σύμβολα της Αθηνάς, όπως η κουκουβάγια και η ελιά.

Το “Athena”  είναι ένα chill electronic τραγούδι που ηχογραφήθηκε από τον Antaeus στην Αθήνα. Το mastering έγινε από τον επίσης βραβευμένο με Grammy® μηχανικό ήχου Alex Psaroudakis. Το “Athena”είναι το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Antaeus, “Mystic Odyssey.”

Το “Athena” αποτελεί μια ισχυρή μαρτυρία στην ανέκαθεν πίστη που η θεά Αθηνά έχει στην ανθρωπότητα. Το “Athena”  ενσωματώνει την αιώνια σοφία και την αδιάκοπη ελπίδα που η Αθηνά αντιπροσωπεύει, εμπνέοντας τους ακροατές να αγκαλιάσουν το δυναμικό τους και να επιδιώξουν ένα καλύτερο αύριο.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία, ο Antaeus δήλωσε, “Είμαι κατενθουσιασμένος που παρουσιάζω το ‘Athena.’ Μετά από χρόνια αναμονής από τους λάτρεις του ‘Byzantine Meditation,’ ανυπομονώ να τους δώσω τη μαγεία αυτού του νέου κομματιού.”

Η Christina Ralli εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συνεργασία, λέγοντας, “Πάντα ήμουν φαν του ‘Byzantine Meditation,’ οπότε όταν ο Antaeus μου πρότεινε να ερμηνεύσω το ‘Athena,’ ήταν μια τιμή που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Η εμπειρία με τον Antaeus στο στούντιο ήταν φανταστική. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του και πάλι στο μέλλον.”

 

Λίγα λόγια για τον Antaeus : Ο βραβευμένος με Grammy® Antaeus είναι συνθέτης και παραγωγός μουσικής. Είναι γνωστός για τις ρηξικέλευθες συνεισφορές του στο χώρο της μουσικής. Η αξιοσημείωτη καριέρα του έχει σημαδευτεί από πολλές χρυσές και πλατινένιες επιτυχίες. Ο εντυπωσιακός κατάλογος των συνεργασιών του Antaeus περιλαμβάνει The Rolling Stones, The Boys, Earth, Wind and Fire, Tommy Lee Sparta, Jah Vinci, Yaksta και Julian Marley. Το ποικίλο έργο του καλύπτει διάφορα είδη μουσικής, επιδεικνύοντας την δημιουργική καινοτομία του. Ο Antaeus έχει κυκλοφορήσει τέσσερα προσωπικά άλμπουμ: “Byzantine Meditation,” “World Prayer,” “Zero4,” και “Chromasounds.” Οι συνθέσεις του χαρακτηρίζονται από μια συνύπαρξη φωνών, παραδοσιακών οργάνων και ηλεκτρονικής μουσικής. Τα τραγούδια του Antaeus έχουν χρησιμοποιηθεί σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και συλλογές, συμπεριλαμβανομένης της διάσημης σειράς Buddha Bar. Η ικανότητά του να δημιουργεί ατμοσφαιρικά μουσικά τοπία που ξεπερνούν τα όρια έχει σφραγίσει την καριέρα του ως μια πρωτοπόρο δύναμη στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

Λίγα Λόγια για την Christina Ralli : Η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια Christina Ralli έχει καταξιωθεί για τις εκπληκτικές φωνητικές της ικανότητες. H Christina έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, όπως οι Antonis Remos, Giorgos Katsaros και Helena Paparizou. Εκτός από την εντυπωσιακή της δουλειά στην ελληνική μουσική, η Christina έχει κάνει σημαντικές συνεισφορές στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Η Christina είναι επίσης μια αναγνωρισμένη vocal coach, μοιράζοντας την εμπειρία και το πάθος της για τη μουσική με φιλόδοξα ταλέντα σε πλατφόρμες όπως το The Voice.