Καθόλου τυχαία, δεν ήταν το βράδυ της Τετάρτης, η συνάντηση του Χρήστου Δάντη με τους Droulias Brothers!

Οι τρεις καλλιτέχνες, εθεάθησαν στο «Αmbassador club», να συζητούν για αρκετές ώρες, σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, δίνοντας τα χέρια και ανταλλάσσοντας θερμές χειραψίες, φεύγοντας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι Droulias Brothers λίγες ώρες μετά, στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, το αποτέλεσμα του ραντεβού, είχε μία σπουδαία συνεργασία με τον Χρήστο Δάντη, έναν καλλιτέχνη που τόσο θαυμάζουν.

Τα αδέρφια που «σαρώνουν» στις live εμφανίσεις τους με το ξεσηκωτικό πρόγραμμά τους, και που πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «Πιο τρελός από την τρέλα», ενώ σε λίγο καιρό θα μας εκπλήξουν με νέο hit για χειρός του μετρ των επιτυχιών Μιχάλη Τουρατζίδη, από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και για λίγες Παρασκευές, μαζί με τον Χρήστο Δάντη, που ξεχώρισε το ταλέντο τους, θα απογειώσουν τη διασκέδαση, με ένα μοναδικό live πρόγραμμα στο «Ambassador club» στη Νέα Σμύρνη.

▶️Μια νέα συνεργασία για λίγες μόνο παρασκευές μαζί με τον Christos Dantis στο Ambassador club—->8/11 έναρξη<—- #christosdantis #drouliasbrothers #ambassador #liveset

Gepostet von Droulias Brothers am Donnerstag, 31. Oktober 2019