Με τους καλύτερους οιωνούς και με ένα «Bodega» sold out, Παρασκευή και Σάββατο, έκαναν πρεμιέρα, ο Γιώργος Δασκουλίδης,  η Ελένη Καρουσάκη και η Σαμπρίνα.

Οι τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, έχοντας μαζί τους ένα επιτελείο νέων και ταλαντούχων καλλιτεχνών, και με τη «σφραγίδα» του επιχειρηματία Μιχάλη Αμπαρτζάκη, που εξασφάλισε τα καλύτερα, σε ήχο, φως και ατμόσφαιρα, κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα κεφάτο, μοντέρνο και συνάμα λαϊκό πρόγραμμα, που κέρδισε με τη μία την αγάπη του κόσμου.

Τα λουλούδια βροχή για τον Γιώργο Δασκουλίδη, την Ελένη Καρουσάκη, την Σαμπρίνα, ο κόσμος σε τρελό κέφι, μέχρι και πάνω στα τραπέζια, σε ένα ξέφρενο πάρτι διασκέδασης, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Απολαυστική στιγμή του προγράμματος, τα ντουέτα των δύο κυριών του σχήματος, που έκλεψαν τις εντυπώσεις με την ανανεωμένη εμφάνισή τους και τις στιλιστικές επιλογές τους.

Ο Γιώργος Δασκουλίδης, εξέπληξε ευχάριστα τον κόσμο, αφού δεν δίστασε να κατέβει από την πίστα, για να ερμηνεύσει ξεχωριστά στους θαμώνες του hot spot της Πετρούπολης, και να εκπληρώσει μία προς μία, τις μουσικές παραγγελιές τους.

6