Νέα, όμορφη, ταλαντούχα, η Τίνα Μελά, αποτελεί μία πολύ υποσχόμενη τραγουδίστρια. Από την πρώτη στιγμή που την αντικρίζεις, η αύρα της σε μαγεύει.

Μιλώντας μαζί της, σε κερδίζει με τον χαρακτήρα της, την ανεμελιά της, την αγάπη της και το πάθος της για τη μουσική, αλλά και το χαμόγελό της, και διόλου άδικα, οι φίλοι της, την αποκαλούν, η χαρά της ζωής. Αν και σπούδασε «Οπτική και Οπτικομετρία», έκανε τα πρώτα της δειλά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, το τραγούδι ήταν ο τελικός προορισμός της, που χωρίς αυτό, δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της, όπως εξομολογείται.

Με μία ιδιαίτερη τσαχπινιά και ένα ταπεραμέντο να την χαρακτηρίζουν, η Τίνα Μελά, έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία, για να «απογειωθεί» καλλιτεχνικά, αφού ανήκει πλέον στο δυναμικό της πολλά υποσχόμενης δισκογραφικής εταιρίας «G Music», όπου σε λίγο καιρό θα απολαύσουμε τα νέα της τραγούδια, που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά!

Διαβάσαμε πρόσφατα για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή και την καριέρα σου, ανήκοντας πλέον στην πολλά υποσχόμενη δισκογραφική εταιρία, GMUSIC. Μίλησέ μας για αυτό;

«Αν και δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών, δεν μου αρέσουν, παρόλα αυτά όταν διακρίνω ότι πρέπει να γίνει, γιατί φαίνεται κάτι καλό στον ορίζοντα, τότε το κάνω. Έτσι λοιπόν ,προέκυψε και η συνεργασία μου με την GMusic. Γνώρισα τους ανθρώπους της, μιλήσαμε και ένιωσα «ασφαλής» , ώστε να κάνω αυτή  την αλλαγή. Έτσι με το που ένιωσα αυτή την ασφάλεια στη G Music, ήρθε η ώρα της αλλαγής, που θα απολαύσετε σύντομα».

Μιλώντας με τον παραγωγό σου, τον δάσκαλο φωνητικής σου τον κύριο Λυριτζή, αλλά και τον Γιάννη Μαλλιά, που έχετε καταλήξει, σε αυτό που θα παρουσιάσετε μουσικά. Τι περιμένουμε από την Τίνα Μελά;

«Τα βασικά μου στοιχεία, όπως το είδος που αγαπώ να τραγουδώ δεν θα αλλάξει ( όπως σας είπα δεν μου αρέσουν οι αλλαγές). Οπότε και με τους συνεργάτες της GMusic, θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Τραγούδια σε λαϊκό και ελαφρολαϊκό ύφος . Σίγουρα όμως, θα ανακαλύψετε όπως κι εγώ, διαφορές και πρόοδο στη φωνή μου καθώς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, στον καταξιωμένο δάσκαλό μου, κύριο Χρήστο Λυριτζή»

Παλεύεις χρόνια στη μουσική σκηνή… Γιατί πιστεύεις δεν έκανες τόσα χρόνια από το παραπάνω βήμα, που τώρα σου δίνεται η ευκαιρία μέσα από τη νέα σου εταιρία;

«Ο βασικός λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι, ότι δεν είχα ως τώρα ανθρώπους-συμπαραστάτες, που να πιστέψουν σε μένα και στο όνειρό μου. Κάτι ,που βρήκα στους ανθρώπους, της G Music».

Ένιωσες φορές που σε αντιμετώπισαν στον χώρο σου, απλά ως μία πολύ ωραία γυναίκα, και σε δεύτερη μοίρα ως ερμηνεύτρια;

«Με την ειλικρίνεια που με διακρίνει, θα σας απαντήσω ότι τις περισσότερες φορές, πρώτα εστίαζαν στην εμφάνισή μου και μετά στην ερμηνεία μου. Κάτι, που προσπαθούσα να αλλάξω, γιατί πιστεύω ότι έχω πολλά περισσότερα να δώσω στη δουλειά μου από αυτό που απλά φαίνεται….».

 Γιατί αποφάσισες να γίνεις τραγουδίστρια; Πώς ξεκίνησε η αγάπη σου για την μουσική;

«Ξεκίνησε εντελώς τυχαία…Σε μία φωτογράφηση  που έκανα, βρισκόταν κάποιο πρόσωπο του χώρου της μουσικής με άκουσε να σιγοτραγουδάω και έχοντας την ανάγκη να ολοκληρώσει ένα γυναικείο συγκρότημα, μου πρότεινε να αρχίσω μαθήματα φωνητικής, ώστε να γίνω μέλος του. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρχε επιστροφή… Συνειδητοποιημένα, ήθελα να ακολουθήσω, το δρόμον του τραγουδιού».

 Έχεις σπουδάσει κάτι άλλο;

«Ναι , κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά… Οπτική και Οπτομετρία».

 Ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο σου;

«Οι άνθρωποι που αγαπώ»

Πώς και δεν έχει δηλώσει μέχρι σήμερα συμμετοχή σε ένα  talent show;

«Με αγχώνει και δεν μπορώ να αποδώσω στο μέγιστο, όταν γνωρίζω ότι θα πρέπει να τραγουδήσω και να αξιολογηθώ από μια κριτική επιτροπή. Επιπλέον,  δεν πιστεύω, ότι θα μου πρόσφερε κάτι πολύ περισσότερο ένα talent show. Προτιμώ, την φυσική εξέλιξη της πορείας μου. Αργά και σταθερά βήματα».

Νύχτα, ανήθικες προτάσεις, παρενοχλήσεις… Έχει υπάρξει κάτι που σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

«Ναι έχω δεχθεί, διάφορες ανάρμοστες συμπεριφορές και κάποιες φορές …τρομακτικές. Το θέμα ήταν, πως δεν προέρχονταν όπως περίμενα, μόνο από ανθρώπους του χώρου αλλά και από θαμώνες . Δύσκολες στιγμές, που δεν ξεχνιούνται και πάντα κάτι αφήνουν μέσα σου».

Θυμάσαι την πρώτη σου φορά, που ανέβηκες στην σκηνή… Περιέγραψέ μας τα συναισθήματά σου;

«Τις στιγμές πριν βγω, έτρεμα ολόκληρη, εγώ και το μικρόφωνο μαζί μου. Μόλις όμως εμφανίστηκα στη σκηνή, ένιωσα σα να βρισκόμουν, από πάντα εκεί».

Ποιοι είναι οι μουσικοί σου στόχοι, και ποια τα επόμενα καλλιτεχνικά σου σχέδια;

«Θέλω να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και να δικαιώσω τόσο εμένα όσο και όσους πιστεύουν σε μένα».

Για ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σου σε επιβραβεύεις και για ποιο σε μαλώνεις;

«Επιβραβεύω την επιμονή και το πείσμα μου και με «μαλώνω» συχνά, για την ανυπομονησία που με χαρακτηρίζει».

Αν η ζωή σου ήταν τραγούδι, τι τίτλος θα έβαζες;

«Ένα τραγούδι που εκφράζει το μέσα μου, είναι τα «Γενέθλια» του Νότη Σφακιανάκη».

Τι φοβάσαι περισσότερο;

«Πρώτα από όλα με τρομάζει η  απώλεια αγαπημένων μου προσώπων και στη συνέχεια η αποτυχία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μου. Δεν είμαι συμβιβασμένη,  με την αποτυχία»!

Υπάρχει ο ιδανικός άντρας στο μυαλό σου, και αν ναι πώς τον περιγράφεις;

«Δεν υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι στον κόσμο, πόσο μάλλον ιδανικοί άντρες. Ιδανικός, γίνεται ο κάθε άνθρωπος, μόλις τον αγαπήσεις».

Τι είναι αυτό που θες να σου συμβεί;

«Να πετύχω τους στόχους που έχω βάλει».

Το τελευταίο της τραγούδι, πριν τη δισκογραφική συνεργασία της με τη G Music, με τίτλο “Διαίσθηση”, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

 

Τίνα Μελά – Διαίσθηση – Official Videoclip – YouTube

3