Η Chappell Roan είναι 26χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια που κατάγεται από το Μιζούρι των ΗΠΑ. Έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα επιτυχημένο ολοκληρωμένο άλμπουμ πέρυσι τον Σεπτέμβριο με τίτλο “The Rise and Fall of a Midwest Princess” το οποίο και μπήκε στο Top-10 Αγγλίας και Αμερικής.

Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Good Luck, Babe”  το οποίο και βρίσκεται σε ανοδική πορεία τόσο στα βρετανικά (#7) όσο και στα αμερικανικά charts (#17).  Η φωνή της είναι τόσο ξεχωριστή που θυμίζει λίγο από Kate Bush και Tori Amos και παράλληλα συνδυάζει μία εκκεντρική εμφάνισή που παραπέμπει στην Lady Gaga!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η Chappell μίλησε για το νόημα πίσω από το νέο της single που έχει γίνει ήδη viral. Μιλώντας στο Rolling Stone η ίδια αποκάλυψε πως το τραγούδι αναφέρεται στο γεγονός πως βγαίνει με μια γυναίκα που δεν έχει συμβιβαστεί ακόμα με τη σεξουαλικότητά της. «Ήθελα απλώς να γράψω ένα μεγάλο ύμνο ποπ τραγούδι», λέει. «Το τραγούδι ήταν τρελό να γραφτεί». Και πρόσθεσε: «Ήξερα ακριβώς τί ήθελα. Το έγραψα σε τρία λεπτά. Ένιωσα τόσο πολύ θυμό. Ήμουν τόσο αναστατωμένη. Βγήκαν όλα και δεν πρόσθεσα τίποτα όταν τα έγραψα όλα ολοκληρωμένα. Ήταν μια τέλεια “καταιγίδα”».

Το τραγούδι σημειώνει την τελευταία εβδομάδα ανοδική πορεία στη Μ.Βρετανία μετά τη διασκευή που έκανε για το BBC Radio η ΝΟ.1 τραγουδίστρια Sabrina Carpenter και όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα από τα επόμενα ΝΟ.1 εκεί ενώ το συλλεκτικό 7′ ίντσο κόκκινο βινύλιο του “Good Luck, Babe!” είναι ήδη sold out σε όλα τα φυσικά καταστήματα ενώ στο Ebay η τιμή του φθάνει μέχρι και τα 200 ευρώ!

 

Δείτε την εντυπωσιακή της  εμφάνιση της στο The Tonight Show του Jimmy Fallon