Δύο από τις μεγαλύτερες σταρ της μουσικής σήμερα, η Miley Cyrus και η Dua Lipa συνεργάζονται στο φοβερό single “Prisoner” που μόλις κυκλοφόρησε!

Το «Prisoner» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της Miley, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου και θα λέγεται «Plastic Hearts»

Το τραγούδι έχει 80’ς επιρροές και θυμίζει αρκετά το τραγούδι  Gloria της Laura Branigan αλλά και το τραγούδι Physical της Olivia Newton-John.

Η Miley μάλιστα είχε προαναγγείλει τη νέα κυκλοφορία από τον Οκτώβριο δηλώνοντας  «Είναι ένα απόλυτο μείγμα και των δυο μας, είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό. Είχαμε βρεθεί και οι δυο στη Νέα Υόρκη, και καταλήξαμε τελικά σε μια πολύ ωραία συνεργασία. Θα δείτε το αποτέλεσμα σύντομα».

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να έχει αίμα στο πρόσωπό της, συνοδεύοντας την ανάρτηση με τη φράση:

«Ερχόμαστε για αίμα. Prisoner, με τη συμμετοχή της καλύτερης φίλης μου Dua Lipa»

Τη σκηνοθεσία του αρκετά 80’ς βιντεοκλίπ υπογράφουν οι Alana O’Herlihy και η ίδια η Miley Cyrus, όπως είχε κάνει και η ίδια με το εξίσου φοβερό single Midnight Sky.

Δείτε το video που από τα μεσάνυχτα που ανέβηκε στο YouTube έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views!

Ακούστε το τραγούδι στο Spotify

2