Η βρετανίδα ποπ σταρ των 90’ς Sonia Evans  γνωστή ως Sonia κάνει ένα δυνατό comeback και μπαίνει στα βρετανικά charts. 

Η είδηση όμως δεν είναι μόνον αυτή. Είναι πως ένα από τα remixes του νέου της single έγινε από τον δικό μας Έλληνα Sakgra (Σάκη Γραββάνη)

Το τραγούδι λέγεται A Night That’s Never Ending”  και  το remix μας θυμίζει παλιές καλές εποχές των Stock Aitken Waterman.

Άλλωστε η βρετανίδα σταρ σημείωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της με τραγούδια των Stock/ Aitken / Waterman

Το τραγούδι κυκλοφόρησε από την εταιρεία Energise Records και ήδη ανέβηκε στο #1 του Vocal iTunes Chart της Αγγλίας όπως επίσης και το remix του δικού μας Sakgra στο #1 του Ελληνικού iTunes Chart.

H Sonia ξεκίνησε την καριέρα της ως προστατευόμενη της γνωστής τριάδας των συνθετών των 80’ς Stock Aitken & Waterman.

To πρώτο της single με τίτλο «You’ll never stop me from loving you» ανέβηκε στο #1 του Official UK Chart το καλοκαίρι του 1989 ενώ παράλληλα το ντεμπούτο άλμπουμ της με  τίτλο «Everybody Knows» κατάφερε να γίνει ένα από τα πετυχημένα άλμπουμ με το Label της PWL φθάνοντας μέχρι το #7 του βρετανικού άλμπουμ τσαρτ.

To 1993 είχε εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το Better The Devil You Know και κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση αφού έρχεται δεύτερη με 164 βαθμούς ενώ νικήτρια τότε είχε αναδειχθεί η Niamh Kavanagh με το πανέμορφο In Your Eyes που είχε συγκεντρώσει 187 βαθμούς. Για την ιστορία η Ελλάδα είχε εκπροσωπηθεί από την Καίτη Γαρμπή και το Ελλάδα Χώρα του Φωτός που είχε έρθει 9ο με 64 βαθμούς.

Links

Facebook

 

1