H δημοφιλής και στην Ελλάδα Lana Del Rey, ύστερα από το “Chemtrails Over The Country Club” που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά , μας παρουσιάζει το 8ο studio album της με τίτλο “Blue Banisters”.


To Blue Banisters περιλαμβάνει τα ήδη γνωστά κομμάτια ‘Wildflower Wildfire’, ‘Blue Banisters’, ‘Text Book’, & ‘Arcadia’.


Βρείτε και ακούστε το “Blue Banisters” ψηφιακά:




  1. Text Book
  2. Blue Banisters
  3. Arcadia
  4. Interlude – The Trio
  5. Black Bathing Suit
  6. If You Lie Down With Me
  7. Beautiful
  8. Violets for Roses
  9. Dealer
  10. Thunder
  11. Wildflower Wildfire
  12. Nectar of the Gods
  13. Living Legend
  14. Cherry Blossom
  15. Sweet Carolina

Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company


A picture containing text

Description automatically generated