Η αγαπημένη παρέα όλων αποτελεί έμπνευση για τη νέα θεματική.

Από τις αρχές του Ιουνίου, ο Cap Cap φιλοξενεί στο κατάστημα του Αιγάλεω ένα αφιέρωμα στην ιδιαίτερη δεκαετία του 90’. Παρότι, αρχικά η θεματική θα διαρκούσε μέχρι τις 16 του ίδιου μήνα, η ανταπόκριση του κόσμου έκανε δυνατή την παράτασή της έως τα τέλη του Ιουλίου. Αγαπημένες ελληνικές σειρές, πρωταγωνιστές και ατάκες που έμειναν στην ιστορία, έγιναν αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, έτοιμες να σερβιριστούν.

Το ταξίδι στα 90’s συνεχίζεται, φυσικά, και στον «Κήπο των Θαυμάτων» στον Ελληνικό. Εκεί, ο Cap Cap θα υποδεχθεί από αύριο και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, την αγαπημένη παρέα όλων. Ναι, σωστά καταλάβατε. Τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ αποτελούν τη νέα, καλοκαιρινή θεματική του δεύτερου καταστήματος. Ο επίσημος τίτλος της είναι «The one with the Cap Cap», θυμίζοντας τους τίτλους κάθε επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς, με τη δεκαετή ιστορία. 

Λίγο πριν αποκαλυφθεί το ολοκαίνουργιο μενού και η διακόσμηση, η αγωνία ολοένα και αυξάνεται. Ίσως, να μπορέσουμε να μεταφερθούμε στο Central Perk. Στο ξεχωριστό αυτό καφέ με τον πορτοκαλί καναπέ, όπου συναντιόντουσαν οι έξι φίλοι για να μοιραστούν τα νέα τους. Τόσες αναμνήσεις, αστείες στιγμές αλλά και συγκινητικές, θα πάρουν μορφή μέσα από τις γλυκές παρασκευές, τα αλμυρά φαγητά και τα δροσερά ροφήματα.

Άραγε, τι να ετοίμασε για εμάς η Μόνικα;  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λέτε να είχε βοήθεια από την Ρέιτσελ; (Ελπίζω όχι)

 

 

 

 

 

 

 

Όπως και να έχει, το σύνθημα είναι μόνο ένα: Κανείς «δε μοιράζεται το φαγητό του!»

 

Cap Cap Ελληνικό – Ο Κήπος Των Θαυμάτων

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από 10:00 – 23:00

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ιασωνίδου 10, 167 77, Ελληνικό

 

 

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: https://barbarashdwallpapers.com/friends-wallpapers/ 

66