Μια παράσταση φτιαγμένη από τους θεατές για τους θεατές!  

 

Λάμπρος Φισφής, Ζήσης Ρούμπος και Δημήτρης Μακαλιάς. Τρεις κωμικοί, γνωστοί στους περισσότερους μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Κάψε το σενάριο», που προβαλλόταν στο Mega πριν επτά περίπου χρόνια. Οι εξαίρετοι καλλιτέχνες, αφού βρήκαν τη «μαγική» συνταγή, συνεχίζουν να προσφέρουν στιγμές άφθονου γέλιου. Από τον Οκτώβριο είναι υπεύθυνοι για μια ακόμη επιτυχία, αυτής του Tailor Made Comedy”, η οποία έχει αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη παράσταση, όπου το ίδιο το κοινό συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη των γεγονότων. Δεν υπάρχει προκαθορισμένο σενάριο. Ο αυτοσχεδιασμός είναι η λέξη-κλειδί. Οι κανόνες αλλάζουν και επιτρέπουν στους θεατές να έχουν μια άμεση σχέση με τους ηθοποιούς. Μαζί τους διαμορφώνουν ιστορίες, εμπλέκονται σε ευτράπελα, βιώνουν την επιτυχία και την αποτυχία αυτού του είδους της κωμωδίας. Όπως είναι λογικό, διαφορετικό κοινό σημαίνει και διαφορετική παράσταση. Κάθε φορά κάτι καινούργιο «γεννάται» στη σκηνή, ενώ δε λείπουν η μουσική και τα χορευτικά.

Κρίνοντας από το ομολογουμένως σπουδαίο ταλέντο των τριών ηθοποιών, από αυτήν την παράσταση δε μπορούν να λείπουν το χιούμορ, ο σαρκασμός, η ειλικρίνεια και η ευστροφία. Καθημερινά γεγονότα που άλλοτε μοιραζόμαστε όλοι και άλλοτε όχι, επιλέγονται από τους συντελεστές και το ταξίδι ξεκινά.

Όσοι δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη τη θεατρική παράσταση και θέλετε να γελάσετε με την καρδιά σας, αυτή είναι η ευκαιρία σας.

 

Tailor Made Comedy”, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00

Θέατρο Ζίνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6424414

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 13 έως 16 ευρώ

2