Μετά από το «House of Gucci», ο Jared Leto θα ενσαρκώσει άλλον έναν μεγάλο άνθρωπο της μόδας, τον εμβληματικό Karl Lagerfeld

Ο Jared Leto πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μία νέα βιογραφία για τον Karl Lagerfeld, στην οποία μάλιστα θα είναι και παραγωγός.

Ο εμβληματικός σχεδιαστής μόδας, του οποίου η καριέρα διήρκησε πάνω από 50 χρόνια, έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2019. Μεταξύ άλλων έμεινε στην ιστορία για τη θητεία του ως καλλιτεχνικός διευθυντής στον οίκο Chanel, αλλά και για τις αμφιλεγόμενες απόψεις που εξέφραζε κατά καιρούς.

Η βιογραφική ταινία, της οποίας ο τίτλος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, έχει ήδη τη στήριξη του οίκου μόδας του Karl Lagerfeld, ενώ ο οσκαρικός ηθοποιός, που πιο πρόσφατα έπαιξε τον Paolo Gucci στο «House of Gucci», θα πρωταγωνιστήσει ως ο αμφιλεγόμενος σχεδιαστής μόδας, με την παραγωγή να γίνεται από τον ίδιο και την Emma Ludbrook.

Υπενθυμίζεται ότι τον επόμενο Μάιο, το καθιερωμένo Met Gala θα εμπνευστεί επίσης από τον Γερμανό σχεδιαστή, αφού θα έχει ως θέμα το «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» (Καρλ Λάγκερφελντ: Μία γραμμή ομορφιάς).

0