«18» Η βραβευμένη ταινία του Βασίλη Δούβλη έκανε πρεμιέρα στον θερινό κινηματογράφο ΒΟΞ  και ξεκινά το ταξίδι της στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας.

 

Με την παρουσία πολλών συντελεστών της  πραγματοποιήθηκε  στον θερινό κινηματογράφο ΒΟΞ στα Εξάρχεια η πρεμιέρα της βραβευμένης ταινίας του Βασίλη Δούβλη «18» που βγαίνει  στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Δούβλης και οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ιωσήφ Γαβριελάτος, Κλέλια Ανδριολάτου, Αναστάσης Λαουλάκος, Δημήτρης Λάλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Ντάρμας, Μάριος Γκιοκουτάι, Νίκος Γεωργάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, οι παραγωγοί Παναγιώτης Κακαβιάς και Κατερίνα Μπεληγιάννη, αλλά και η casting director Natalie Pawloff,  αφού απόλαυσαν την ταινία μαζί με το κοινό που παρακολούθησε τις συγκλονιστικές ερμηνείες, μίλησαν για τη διαδρομή υλοποίησης από το χαρτί στη μεγάλη οθόνη της ιδέας του σκηνοθέτη που υπογράφει και το σενάριο, τις προκλήσεις που έφερε η πανδημία, καθώς και την επικαιρότητα, δυστυχώς, του θέματος του bullying, τονίζοντας πως η νεολαία είναι «Η Αρχή της Ελπίδας».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Αντώνης Τσαμουράς, Μαρία Ανυφαντή, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Μαρία Σκουλά, Θεοδώρα Τζήμου, Γεωργία Ανέστη, Δημήτρης Δρόσος, Κίμων Κουρής, Γιώργος Συμεωνίδης.

Την παραγωγή της ταινίας υπογράφουν Kflims, Παναγιώτης Κακαβιάς, Κατερίνα Μπεληγιάννη και συμπαραγωγοί είναι: Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ΕΡΤ, Massive Productions, Arctos Films, Βασίλης Δούβλης.

 

 

Σύνοψη: Σε μια λαϊκή γειτονιά στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης, της αναζωπύρωσης του φασισμού και της πανδημίας, μια ομάδα δεκαοχτάχρονων μαθητών καταδιώκει μετανάστες, ομοφυλόφιλους, όλους όσους είναι απλώς διαφορετικοί και δεν συμφωνούν με τις ιδέες τους. Ένας συμμαθητής τους που δεν κρύβει την αποστροφή του για τη δράση τους, θα γίνει σύντομα ο επόμενος στόχος τους.

 

18

Από 2 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment

Με την στήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

 

 

 

0