Η ΘΕΣ Ερωτόκριτος και η Κίνηση Παλιάτσων Ηθοποιών παρουσιάζει την Ακτιβιστική ταινία μικρού μήκους «Εθελοντική αποκομιδή σκουπιδιών στην παραλία του Σχοινιά».

 

 

Εμφανίζονται: Στον ρόλο της θείας Λίας ο Βασίλης Σαμαριτάκης, Ελένη Αναγνωστοπούλου, Σοφία Ζαμπέλη, Μιχάλης Δημητρίου, Γιώργος Καλαϊτζάκης και ο Λεονάρντο Θίμο. Από μία ιδέα του Βασίλη Σαμαριτάκη. Μοντάζ-Εφέ: Λεονάρντο Θίμο. Λήψεις-Φωτογραφίες: ΘΕΣ Ερωτόκριτος Team. Μακιγιάζ-Βοηθος Σκηνοθέτη: Ελένη Αναγνωστόπουλου. Σε σκηνοθεσία των: Λεονάρντο Θίμο και Βασίλη Σαμαριτάκη.

 

Γκεστ Σταρ: Ρόλφι ο Σκυλάκος, Άτακτος Ατακτούλης, Ο ΠΛΟΚΙΑΜΙΟΥΛΗΣ και η ΧΕΛΩΝΑ ΧΕΛΩΝΑ.

 

 

Στην παραλία του Σχοινιά, μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα, η ομάδα ΘΕΣ Ερωτόκριτος ένωσε τις δυνάμεις της με τον ηθοποιό και ραδιοφωνικό παραγωγό, Βασίλη Σαμαριτάκη και ετοίμασαν κάτι αξιόλογο. Με πολύ κέφι, συνδυάσαμε το θέατρο και τις τέχνες για να δείξουμε με το δικό μας απλό τρόπο, το ενδιαφέρον μας για τη διατήρηση του περιβάλλοντος καθαρού από σκουπίδια. Σας αφήνουμε υπ’ατμόν ώστε να απολαύσετε το βίντεο μας και να διασκεδάσετε. Δροσιά, εργασία και χαρά. Εμείς το χαρήκαμε πολύ. 

 

Πήγαμε μαζί σε μια παραλία

Παρέα με τη θεία τη Λία

Μαζέψαμε τα σκουπίδια

Χωρίς φασαρία

Χορέψαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε

Ολημερίς γλεντήσαμε

Τη χρυσή άμμο καθαρίσαμε

Με ούριο άνεμο κεντήσαμε.

Αναγνωστοπούλου Ελένη

 

Η Ακτιβιστική ταινία μικρού μήκους «Παραλία Challenges!!» (Εθελοντική αποκομιδή σκουπιδιών στην παραλία του Σχοινιά) είναι μια Συμπαραγωγή της Θεατρικής Εναλλακτικής Σκηνής Ερωτόκριτος και της Κίνησης Παλιάτσων Ηθοποιών και θα προβληθεί σε διάφορα Ακτιβιστικά Φεστιβάλ του Περιβάλλοντος καθώς και με Επίσημη Προβολή στο Διαδίκτυο στις 13 Αυγούστου 2019, Τιμάται η γέννηση του Άγγλου Σκηνοθέτη μετρ του θρίλερ Άλφρεντ Χίτσκοκ.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Ηθοποιος Σημαίνει Φως

Alma Radio.Gr

The Look.Gr

 

 

 

4