Από τους παραγωγούς των ταινιών “Lion” και “Ο Λόγος του Βασιλιά” έρχεται στη μεγάλη οθόνη η “Μαρία Μαγδαληνή”, μια από τις πλέον αινιγματικές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στην Ιστορία, σε σκηνοθεσία Γκαρθ Ντέιβις (Top of the Lake).

Η Ρούνεϊ Μάρα, στην ιδιαίτερη αυτή βιογραφία, υποδύεται τη Μαρία, μια νεαρή γυναίκα που αναζητά ένα νέο τρόπο ζωής και, αψηφώντας τις ιεραρχίες και τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας, γίνεται μέλος ενός κοινωνικού κινήματος με επικεφαλής τον Ιησού το Ναζωραίο (Χοακίν Φίνιξ). Σύντομα, η Μαρία βρίσκει τη θέση της μέσα στο κίνημα και το πνευματικό της ταξίδι την τοποθετεί στην καρδιά μιας ιστορίας που θα τη φέρει αντιμέτωπη με το πεπρωμένο του Ιησού και τη δική της θέση σ’ αυτό. Η ανείπωτη ιστορία της Μαρία Μαγδαληνής, της πιστής ακολούθου του Ιησού, για πρώτη φορά θα ακουστεί.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ρούνεϊ Μάρα και Χοακίν Φοίνιξ έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία “Her” το 2013, όπου υποδύθηκαν ένα παντρεμένο ζευγάρι. Αλλά και ο σκηνοθέτης Γκαρθ Ντέιβις δε συνεργάζεται για πρώτη φορά με την ηθοποιό Ρούνεϊ Μάρα, καθώς είχαν συνεργαστεί και στην δραματική ταινία “Lion” το 2016.

Την μουσική της ταινίας συνέθεσε ο Γιόχαν Γιόχανσον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Φεβρουαρίου 2018.

Η ταινία βγήκε στις αίθουσες στις 22 Μαρτίου σε διανομή της UIP.

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Ντέιβις

 

Σενάριο: ΄Ελεν Έντμουντσον, Φιλίππα Γκόσλετ

 

Ηθοποιοί: Ρούνεϊ Μάρα, Χοακίν Φίνιξ, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Αριάν Λαμπέντ

 

Παραγωγή: Ίαν Κάνινγκ, Έμιλυ Σέρμαν, Λιζ Γουάτς

 

Είδος: Δραματική, Ιστορική

 

Διανομή: UIP

 

0