Ο μετρ της κωμωδίας Σον Άντερς μας προτείνει μια αυτοβιογραφική κωμωδία που αφορά ένα σοβαρό θέμα. Μερικές φορές τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται με χαμόγελο…

Ο Πιτ και η Έλι είναι ένα νεαρό ζευγάρι που αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια. Έτσι σκέφτονται να εξετάσουν το θέμα της υιοθεσίας. Όταν θα γνωρίσουν τρία αδέρφια, συμπεριλαμβανομένης μιας 15χρονης που κάνει την επανάστασή της θα διαπιστώσουν ότι από εκεί που δεν είχαν κανένα παιδί βρέθηκαν μέσα σε μια νύχτα με τρία. Τώρα, ο Πιτ και η Έλι θα προσπαθήσουν να μάθουν τα κατατόπια του να είσαι γονιός με ξεκαρδιστικό τρόπο με την ελπίδα να γίνουν οικογένεια.

Το θέμα της αναδοχής είναι ένα σοβαρό θέμα, ο Σον Άντερς όμως ήθελε να κάνει που μιλά για αυτό το θέμα χωρίς να το κάνει βαρύ. Έτσι, με απόλυτο σεβασμό,μας δίνει μια κωμωδία που ο κόσμος δεν θα φοβηθεί να δει αλλά αντιθέτως με αυτό τον τρόπο ,«αυτή η ταινία  μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη να βρουν ένα σπίτι και μια οικογένεια».

Για να γυρίσει αυτή την ταινία  ο Άντερς δεν ήταν μόνο του, είχε την βοήθεια της Μαρίντ Γκριν. Η Μαρίντ Γκριν είναι μια νεαρή κοπέλα που υιοθετήθηκε στα 13 της. «Υιοθετήθηκα στα 13 μου. Μέχρι τότε ήμουν εκτός συστήματος. Με πήραν από τη μητέρα μου όταν ήμουν 8 χρονών γιατί εκείνη έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και είχε βίαιους συντρόφους. Έζησα σε διάφορα σπίτια μέχρι να επιστρέψω πίσω μαζί της και να ξεκινήσει ξανά τη χρήση. Επέστρεψα στην αναδοχή και ευτυχώς βρέθηκαν άνθρωποι που με υιοθέτησαν. Έτσι απέκτησα αδέρφια και γονείς. Πλέον είμαι 20 χρονών και σπουδάζω στο UCLA», σχολιάζει η Γκριν.

Εκτός όμως από την Γκριν, ο Άντερς, σε πολλές σκηνές χρησιμοποιήσε σαν βοηθητικά μέλη οικογένειες που έχουν υιοθετήσει παιδιά.

Στιγμιαία οικογένεια λοιπόν, από την ODEON στους κινηματογράφους από 28 Μαρτίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Στοιχεία για την ταινία:

Σκηνοθεσία

Σον Άντερς

Σενάριο

Σον Άντερς, Τζον Μόρις

Παραγωγή

Τζον Μόρις, Μαρκ Έβανς,  Μαρκ Γουόλμπεργκ, Στίβεν Λέβινσον

Ηθοποιοί

Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρόουζ Μπερν, Οκτάβια Σπένσερ, Τιγκ Νοτάρο, Ιζαμπέλα Μόνερ, Μάργκο Μάρτιντεϊλ

Φωτογραφία

Μπρετ Πάουλακ

Μοντάζ

Μπραντ Γουίλαϊτ

Διεύθυνση Παραγωγής

Κλέιτον Χάρτλεϊ

Μουσική

Μάικ Άντριους

Διάρκεια

115’

Διανομή

ΟDEON

Είδος

Κωμωδία

0