Ο Κόσμος της Σιλιάννας συντροφεύει τη νέα χρονιά

Η προσέλκυση της τύχης είναι μια συνήθεια που κατατρέχει  τους ανθρώπους όλων των εποχών . Ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί πολλαπλούς τρόπους, προκειμένου να κερδίσει την εύνοιά της.

 

Ο Κόσμος της Σιλιάννας συντροφεύει τη νέα χρονιά

 Ο Κόσμος της Σιλιάννας συντροφεύει τη νέα χρονιά


Ένα γούρι, μια εικόνα, ένα «χαϊμαλί» που να ξορκίζει το κακό και να φέρνει την πολυπόθητη τύχη.

Οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που σηματοδοτούν την έλευση μιας νέας χρονιάς, είναι γεμάτες δοξασίες για την προσέλκυση της καλής τύχης.

Μερικά από τα γούρια που έχει επικρατήσει να θεωρούνται ότι ξορκίζουν την κακοδαιμονία και προσελκύουν την καλή τύχη είναι το ρόδι, η κρεμμύδα, το φλουρί της βασιλόπιτας, το πέταλο του αλόγου, οι πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, το τετράφυλλο τριφύλλι ,το λαγοπόδαρο, οι μπλε χάντρες.

Είναι πια παράδοση αιώνων κάθε άνθρωπος να χαρίζει στον εαυτό του και στους αγαπημένους του ένα γούρι ώστε να τον συντροφεύει με τον αίσιο τρόπο τις μέρες της νέας χρονιάς.  

Ο κόσμος της Σιλιάννας στην οδό Βουλής στον αριθμό 7, μέσα στην στοά «Μπολάνη» την περίοδο των γιορτών γεμίζει ευλογία και καλοτυχία. Η τεράστια γκάμα με την εξαιρετική φροντίδα στην επιλογή των καλύτερων υλικών σε συνδυασμό με το εξαιρετικό γούστο της ιδιοκτήτριας, παρουσιάζει κάθε χρόνο, ίσως, από τα πιο επιλεγμένα είδη δώρων στην πόλη. 

Γούρια, είδη δώρων μεγάλων οίκων του εξωτερικού, πορσελάνες πολύ καλής ποιότητας και γυαλιά για λάμπες διαφόρων διαστάσεων και στυλ, είναι μερικά από τα είδη που θα βρει ο Αθηναίος στο κατάστημα της στην οδό Βουλής στον αριθμό 7, μέσα στην στοά «Μπολάνη»!

Το μεράκι και η ευγένεια της ιδιοκτήτριας δημιουργούν μια αληθινή ανάπαυλα στην αγχώδη διαδικασία δώρων. Μια ξεχωριστή επιλογή για ξεχωριστούς ανθρώπους που επιζητούν το διαφορετικό!

  

 

 

4