Το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα ολοκληρώνει το 1ο MusiKaloy Festival στην Κόρινθο, που σκοπό έχει μέσα από τους δημιουργικούς του κόλπους να συμβάλει στην ανάπτυξη της Τέχνης και του Πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου  και όχι μόνο, με τον φιλόδοξο στόχο να γίνει ένας ετήσιος θεσμός.

Η ανταπόκριση του κόσμου στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ ήταν εξαιρετικά μεγάλη, αγκαλιάζοντας όλες τις δραστηριότητες του καλλιτεχνικού προγράμματος.

 

Αυτό έδωσε ώθηση, αλλά και ευθύνη στην συνέχιση ενός θεσμού που θα υπογράφει υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων, ώστε το MusiKaloy Festival να γίνει μια νέα κοιτίδα πολιτισμού, όπως άλλωστε ήταν και το όραμα του ιδρυτή του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος, Νικόλα Καλογερόπουλου.

 

Το 1ο MusiKaloy Festival ολοκληρώνει το πρόγραμμα του το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου με τη συναυλία δύο ξεχωριστών μουσικών των Noe Inui, βιολί και Βασίλης Βαρβαρέσος πιάνο με τίτλο «Ιθάκη… ένα ταξίδι ολοκληρώνεται».

Ένα ρομαντικό αποκλειστικά πρόγραμμα που ξεκινά με τη Σονάτα αρ.2 του R.Schumann για να κλείσει με την, ίδιας φόρμας, σύνθεση του Γάλλου G.Faure.

 

Η παράσταση «Ιθάκη… ένα ταξίδι ολοκληρώνεται» φέρει την αιγίδα και την χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

INFO:

Τιμές εισιτήριων:

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Φοιτητικό: 8 ευρώ

 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 27410 22385 (Γραμματεία Καλογεροπούλειου – Καθημερινά 16:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00)

 

Κατά την είσοδο των θεατών στον χώρο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την διάρκεια των συναυλιών.

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

 

0