Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 8 Μαρτίου το Steki Radio  www.stekiradio.gr , το Νο1 web radio των ΑμεΑ  ήταν καλεσμένο στο Μέγαρο Μαξίμου!!!

 

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά, γιατί αυτό σημαίνει ότι κάτι ΚΑΛΟ κάνουμε!!!

 

 

 

Μας υποδέχθηκε θερμά ο Υπουργός Επιτρατείας και Εκπρόσωπος Τύπου Κύριος Δημήτρης Τζανακόπουλος, άκουσε προσεκτικά ότι είχαμε να του πούμε, για τα ΚΕΠΑ ήταν το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης, αλλά και θέματα που αφορούν συντάξεις, ποσοστά αναπηρίας, κρατικές δομές, Δημοτικές Υπηρεσίες, θέσεις παρκινγκ ΑμεΑ και δεσμεύτηκε άμεσα να βρεθούν λύσεις στα αιτήματα μας!!!

 

 

Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα!!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

 

 

Ευχαριστώ τους Μουσικούς Παραγωγούς Στέλιο Μπάκα,  Αγγελική Αραβαντινού και τον Καλλιτεχνικό Δ/ντη του ραδιοφώνου και Αντιπρόεδρο του Σωματείου Τάσο Μαυροκέφαλο που με συνόδεψαν σε αυτό το ραντεβού!

 

 

*Ευχαριστώ θερμά την Ιδιαίτερα Γραμματέα του Υπουργού Κυρία Καλίνογλου που μερίμνησε να έχει άνετη πρόσβαση η Αγγελική και μας επέτρεψαν να παρκάρουμε έξω από το ΜΑΞΊΜΟΥ για καλύτερη εξυπηρέτηση.

 

Το www.stekiradio.gr συνεχίζει τον αγώνα του και θα κάνει τα πάντα να ακουστεί η ΦΩΝΗ των ΑμεΑ όσο το δυνατό πιο ΜΑΚΡΙΑ!!!

 

www.stekiradio.gr – Αναστασία Σαραντίδου

 

 

 

 

0