Συμπεριφορά καταναλωτή, Neuromarketing και Team building: 

Τρία συναρπαστικά σεμινάρια έρχονται στο INNOVATHENS

& μέσω live streaming!

Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2020

 *Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων – Απαραίτητη η προεγγραφή

 

Πώς επηρεάζει η συμπεριφορά του καταναλωτή τη χάραξη επιτυχημένου marketing; Τι σχέση έχει το Neuromarketing με την ανάπτυξη μιας επιχείρησης; Τι χρειάζεται για να γίνει κανείς καλός… team leader; 

 

Το INNOVATHENS Powered by Samsung διοργανώνει τρία σύγχρονα και εποικοδομητικά επιμορφωτικά σεμινάρια στον χώρο του INNOVATHENS για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων, τα οποία είναι διαθέσιμα και μέσω live streaming. 

 Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο «Συμπεριφορά Καταναλωτή» που στόχο έχει να φέρει τους ενδιαφερόμενους σε επαφή με τον κλάδο και τη σχέση του με τη χάραξη στρατηγικής marketing, ενώ την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τι είναι το «Neuromarketing» και πώς μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, οι… team leaders του μέλλοντος θα μυηθούν στα μυστικά που έχει το «Χτίσιμο εργασιακής ομάδας». 

 Την εισήγηση των σεμιναρίων θα κάνει ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος, κάτοχος διδακτορικού στο marketing management και πτυχιούχος στην επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Έχει τρεις μετα-διδακτορικούς τίτλους στην συμπεριφορά καταναλωτή, στο digital branding και στον τομέα του personalization fields in digital campaigns, ενώ στην ακαδημαϊκή του καριέρα μετρά χιλιάδες ώρες διαλέξεων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

 *Για να παρακολουθήσεις τα σεμινάρια μέσω live streaming, κάνε κλικ εδώ.

 

#INNOVATHENS

#INNOVATHENSworkshops

0