Μια δια δραστική χριστουγεννιάτικη εμπειρία περιμένει στις 9 Δεκεμβρίου τους επισκέπτες στην εντυπωσιακή γιορτή φωταγώγησης του The Ellinikon Experience Park.

 

Στις 9 Δεκεμβρίου, στις 19:00, η γιορτινή βραδιά ξεκινά στο σιντριβάνι, με ένα show που συνδυάζει μουσική, χορό και φαντασία με τη συνοδεία 12μελούς ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα.

Σειρά έχει το φως που θα μεταμορφώσει το Πάρκο σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, στο οποίο θα κυριαρχεί το μπλε και το μωβ χρώμα. Ένα εντυπωσιακό light show δημιουργεί μαγικές εικόνες και σχέδια στην Πλατεία Α και φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Την εκδήλωση θα ολοκληρώσει μία μουσική εμπειρία από το συγκρότημα «Μουσικοί του Κουτιού» της τηλεοπτικής εκπομπής «Μουσικό Κουτί».

 

Για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, κάθε σημείο του πάρκου θα κρύβει μια δια δραστική εμπειρία. Όσοι βρεθούν στην Πλατεία Β’, θα περπατήσουν στο μεγαλύτερο, δια δραστικό projection mapping στην Ελλάδα, και θα ανακαλύψουν πώς τα βήματά τους αλλάζουν τα σχέδια του Magic Christmas Carpet.

Στο Christmas Hub δίπλα στο σιντριβάνι, μικροί και μεγάλοι δοκιμάζουν τη δημιουργική τους διάθεση και φτιάχνουν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά.

 

Λάμψη, δια δραστικές εμπειρίες και εκπλήξεις, όλες εμπνευσμένες από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης που διέπουν το σχεδιασμό και τη λειτουργία του Πάρκου. Ειδικά για το διάστημα των γιορτών η ενέργεια που θα χρειαστεί για να καλυφθούν οι ανάγκες φωτισμού, θα προέλθει από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επιπλέον, όλος ο φωτισμός που θα χρησιμοποιηθεί είναι led διασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 80% συγκριτικά με συμβατικά φωτιστικά.

Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

 

Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 22:00, 23/12/22 – 8/01/23: 09:00 – 23:00, 24/12/22 & 31/12/22 09:00 – 22:00

The Ellinikon – Experience Park