Τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο viral έχει γίνει βίντεο το οποίο δείχνει έναν άντρα στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone στην Αμερική,όπου δείχνει να ‘παρενοχλεί’ έναν βίσονα την ώρα που διασχίζει το δρόμο..Και αναρωτιέται κανείς..ποιος ο λόγος να το κάνει αυτό!

 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί,η κυκλοφορία έχει σταματήσει προκειμένου το άγριο ζώο να περάσει ανενόχλητο το δρόμο στο πάρκο.

Ο άνδρας χλευάζει το βουβάλι μέχρι τη στιγμή που εκείνο γυρνά και αρχίζει να τον κυνηγάει..Ο άνδρας προλαβαίνει να του ξεφύγει,ωστόσο μη θέλοντας να συμμορφωθεί με τους νόμους της φύσης και των άγριων ζώων,ξαναγυρίζει προς το ζώο και το ακουμπά και φυσικά το βουβάλι κινείται ξανά εναντίον του..Αφού ο..’κινούμενος στόχος’ του ξεφεύγει, συνεχίζει τη πορεία του.

Φυσικά η κατάσταση θα μπορούσε να έχει κακή εξέλιξη: οι υπάλληλοι του Εθνικού Πάρκου προειδοποιούν ότι οι βίσονες έχουν τραυματίσει περισσότερους ανθρώπους από οποιοδήποτε άλλο ζώο στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone. Ο βίσονας μπορεί να τρέξει τρεις φορές πιο γρήγορα από τους ανθρώπους, οπότε οι επισκέπτες θα πρέπει να παραμένουν τουλάχιστον 25 μέτρα μακριά από τα “απρόβλεπτα” ζώα..