Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε τη δυνατότητα να ζήσετε μέσα στο δάσος και αντί για σπίτι να κατοικούσατε σε ένα αεροπλάνο;

 

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό και κατόρθωσε να το κάνει πράξη ένας συνταξιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός αεροσκαφών, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

 

Ποιο ήταν αυτό; Να αγοράσει ένα παλαιό Boeing 727 και να το μετατρέψει σε κατοικία, μεταφέροντάς το μέσα στο δάσος, όπου είχε το δικό του οικόπεδο. Πού συνέβη αυτό; Στο Χίλσμπορο του Όρεγκον, στις ΗΠΑ.

 

Σε ηλικία 64 ετών, ο Μπρους Κάμπελ επέλεξε να τα φέρει όλα… τούμπα στη ζωή του, αλλά το αποτέλεσμα μάλλον τον δικαιώνει πανηγυρικά. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία του, ένα παλιό αεροπλάνο, ένα μεγάλο οικόπεδο και λίγη μόνο από την τεχνογνωσία του, κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα από τα πιο αυθεντικά σπίτια όλης της ανθρωπότητας.

 

 

Αγόρασε, λοιπόν, ένα οικόπεδο 10 στρεμμάτων στο δάσος του Hillsboro του Oregon, σε ηλικία μόλις 20 ετών έναντι 23.000 δολαρίων. Στα 40 του διάβασε για την προσπάθεια μιας κομμώτριας, της Τζόαν Ουσέρι, που μετέτρεψε ένα παλαιό Boeing 727 σε κατοικία και από τότε είχε βάλει στόχο ζωής να πράξει κάτι ανάλογο. Και τελικά, το κατόρθωσε στα 64 του χρόνια…

 

Το αεροπλάνο βρέθηκε και ανήκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία, με τον Μπρους να φτάνει το 1999 στην Αθήνα και να αγοράζει το Boeing 727 έναντι 100.000 δολαρίων. Του χρειάστηκαν, ωστόσο, άλλα 120.000 δολάρια για να το μεταφέρει από την Αθήνα στο Ορεγκον. Και τελικά, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και μετά από άπειρες ώρες δουλειάς, κατόρθωσε να αποκτήσει το δικό του σπίτι… αεροπλάνο.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

0