Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές της χώρας με αποτέλεσμα αρκετά σχολεία να παραμείνουν κλειστά αύριο 28/9/2018 λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που αναμένονται, εξαιτίας του Μεσογειακού Κυκλώνα που πλήττει τη χώρα,(με το όνομα «Ξενοφών»).

 

Δείτε τις ανακοινώσεις και όλες τις ειδήσεις για τα κλειστά σχολεία αυριο ανά δήμο λόγω του καιρού.

 

Κλειστά αύριο, Παρασκευή 28/9, τα σχολεία στον δήμο Διονύσου

 

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, ανακοινώνει ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που αναμένονται, εξαιτίας του Μεσογειακού Κυκλώνα που πλήττει τη χώρα,(με το όνομα «Ξενοφών»), αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των Σχολείων του Ασπρόπυργου για αύριο, Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Η απόφαση για το κλείσιμο των Σχολείων, λήφθηκε σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, και αφορά στα Σχολεία της προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με γνώμονα την προστασία των Μαθητών, των Γονέων τους και των Εκπαιδευτικών.

 

Κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί λόγω της κακοκαιρίας την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων με τον Τυφώνα που θα πλήξει την Αττική Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 όλα τα σχολεία του Δήμου και οι Παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

 

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία του Δήμου Γλυφάδας, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των θυελλωδών ανέμων.

 

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ξενοφών» που έχει επηρεάσει όλη τη χώρα. Τη σχετική απόφαση πήραν ο δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς και ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς, Παναγής Δρακουλόγκωνας, για την ασφάλεια των μαθητών και των γονέων τους.

 

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει μαθητές και γονείς ότι λόγω της πρόγνωσης καιρού για θυελλώδεις ανέμους, αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και κατόπιν εντολής της Περιφέρειας Αττικής, τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί της Ηλιούπολης θα παραμείνουν κλειστά.

 

Δήμος Κορυδαλλού: Κλειστά σχολεία και Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, αύριο Παρασκευή

 

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν στην Αττική, με κοινή απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη και του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη για προληπτικούς λόγους, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Κορυδαλλού, θα παραμείνουν κλειστά.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν όλοι οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

 

ΝΈΑ ΣΜΎΡΝΗ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.09.2018 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

KΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

 

Λόγω τον ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επιδεινωθούν τις επόμενες ώρες, και για την ασφάλεια των μικρών παιδιών τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 με απόφαση του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου, και της Περιφέρειας Αττικής. Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνεννόηση και συνεκτίμηση με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς (ΕΜΥ, Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας).

 

Τα σχολεία της πόλης θα επαναλειτουργήσουν την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, εκτός και εάν υπάρξει νεότερη ανακοίνωση ανάλογα, βέβαια, με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

 

Διακοπή μαθημάτων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στην Π.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Αποφαση για τη διακοπή μαθημάτων την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, όλων των σχολείων Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης όλων των Δήμων της Π.Ε. Νότιου Τομέα εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών.

 

Κλειστά αύριο τα σχολεία και σε όλη την Πελοπόννησο

 

Με απόφαση της περιφέρειας Πελοποννήσου κλείνουν αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία γιά προληπτικούς λόγους

 

Μετά την ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία και την σχετική οδηγία στην περιφέρεια, αποφασίστηκε να κλείσουν όλα τα σχολεία στην Πελοπόννησο αύριο Παρασκευή. Η απόφαση αφορά σε όλα τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και Λύκεια καθώς και όσα ιδιωτικά σχολεία λειτουργούν στην περιοχή. Αναμένεται η επίσημη απόφαση η οποία θα περιλαμβάνει και τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

 

 

 

Πηγή

 

 

0