Το φονικό πέρασμα της πανδημίας συνεχίζεται με πάνω από 1.000.000 κρούσματα και περισσότερους από 52.000 θανάτους παγκοσμίως.

 

 

 

Η πλειοψηφία εκείνων που νικήθηκαν από τον κορονοϊό, είχαν υποκείμενα νοσήματα, όμως αυτό που θα διαβάσετε είναι ακόμη μία απόδειξη πως ο ιός δεν ξεχωρίζει φύλα, ηλικίες και αν κάποιος είναι υγιής.

Ο 39χρονος Dj, Conrad Buchanan έχασε τη μάχη με τον Covid-19, ενώ ήταν υγιέστατος. Στις 14 Μαρτίου ο 39χρονος που ζει στη Φλόριντα, άρχισε να αισθάνεται άρρωστος και η γυναίκα του Nicole του πρότεινε να πάει να κάνει το τεστ. Εκείνος όμως αρνήθηκε καθώς λόγω της ηλικίας του, αλλά και πως δεν αντιμετώπιζε κανένα υποκείμενο νόσημα, θεωρούσε αδύνατο πως νοσεί από κορονοϊό, θεωρώντας πως είναι μία απλή γρίπη.

Στις 22 Μαρτίου, ο Buchanan ήταν σε άσχημη κατάσταση και η γυναίκα του τον πήγε άμεσα στο νοσοκομείο. Αμέσως τον πήραν από την είσοδο οι πρώτες βοήθειες και όταν η γυναίκα του πάρκαρε και μπήκε στο νοσοκομείο, έμαθε πως ο άντρας της υπέκυψε.

Η γυναίκα του και η κορούλα του Skye, μίλησαν και είπαν τη συγκλονιστική αυτή ιστορία, για να καταλάβει ο κόσμος το πόσο προσεκτικός πρέπει να είναι και πως ο κορονοϊός δεν «λογαριάζει» τίποτα και κανέναν. Πάνω από όλα ζητούν να μείνει ο κόσμος σπίτι και με το παραμικρό σύμπτωμα να είναι σε εγρήγορση και να μην το αμελήσει.

Για την Nicole και τη μικρή της κορούλα, δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός στο GoFundMe και ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει όποιο ποσό μπορεί, για να βοηθήσει πλέον την οικογένεια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Buchanan και της οικογένειάς του.

 

 

 

 

 

 

0