Η ΕΡΤ1 με το νέο τηλεοπτικό μαγκαζίνο ΦλΕΡΤ, τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα και τους Βαγγέλη Μαθά και Θάνο Σπηλιόπουλο επισκέφθηκαν τη Σύρο από το Σάββατο 20 Ιουνίου έως και την Κυριακή 21 Ιουνίου2020.

 

 

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του νησιού μας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν και να ξεναγήσουν το τηλεοπτικό συνεργείο καθ’ όλη τη διήμερη παραμονή τους. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οι συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον ιστορικό, πολιτισμικό και φυσικό πλούτο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, να απαθανατίσουν στιγμιότυπα της καθημερινής ζωής των κατοίκων και των επιχειρηματιών του νησιού και να συνομιλήσουν μαζί τους.

          Για την καθοριστική συμβολή τους στην προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης της Σύρου στην τουριστική αγορά ευχαριστούμε θερμά την εκπομπή ΦλΕΡΤ και το τηλεοπτικό συνεργείο της, τη ναυτιλιακή εταιρεία Bluestar Ferries, το Florence Boutique, το Λιμεναρχείο Σύρου, το Galissas Rent a car, το Οινοποιείο Παρακόποις, το Μακρυωνίτης Distillery, το τυροκομείο ΤΥΡΟΣΥΡΑ, τον ΑΓΡΟ, τις ΚΥΚΛΑΔΕΣ ORGANICS, το αρτοποιείο ΝΤΑΝΟΣ, το Motopolis, τα εστιατόρια Λιμανάκι, Μέλυδρον, Αερικό, Φραγκοσυριανή, 50-50, το Τοπικό Συμβούλιο Φοίνικα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φοίνικα, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Φοίνικα, τη Λαϊκή Ορχήστρα “Συργιάνι”, τους Δημήτρη Παντελή, Νίκο Χαλαβαζή, Ελπίδα Γαδ, Νίκο Κουμαριανό, Μάρκο Τράκα και Γιάννη Δεσύπρη, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν με κάθε τρόπο  στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας.