Με την σφροδρή δυναμικότητα που εκπέμπει και με το ακατάμαχητο στυλ του, ο Κέν Αλεξανδρατος έρχεται στο The Look.Gr για μια εκβαθέων συνέντευξη.

 

Δημοσιογραφική Κάλυψη : Μιχάλης Λεωτσάκος

Φωτογραφική Κάλυψη : Γιάννης Καρίγιαννης, Ανέζα Καράμπαλη

 

Η ομορφιά είναι διαβατήριο στον χώρο της showbiz?

Η ομορφιά σίγουρα αποτελεί ένα διαβατήριο, όμως από μόνη της δεν αρκεί. Σίγουρα χρειάζεται ταλέντο, πειθαρχεία και πολύ πολύ δουλειά για να μπορέσει κάποιος να διατηρηθεί σε αυτόν τον χώρο. Άλλωστε αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι η διάρκεια…

Πως νιώθει ο Κεν με όσα έχει ήδη πετύχει σε τόσο μικρή ηλικία?

Νιώθω ευγνώμων για το γεγονός ότι ο κόσμος «αγκάλιασε» την προσπάθεια την δική μου και της ομάδας του, γι΄αυτό και δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.,

Το 2018 τι θα ήθελες να φέρει σε προσωπικό επίπεδο και τι σε παγκόσμιο?

Ηρεμία και ευτυχία! Ελπίζω όλος ο κόσμος να εκπληρώσει όλα του τα όνειρα, όσο και αν μερικά από αυτά φαντάζουν άπιαστα.

Οι παγκόσμιες αλλαγές που συμβαίνουν τι αντίκτυπο έχουν σε έναν νέο άντρα του 21ου αιωνα?

Μας επηρεάζουν όλους σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί παντού γύρω μας να επικρατεί αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όμως δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Πρέπει να φανούμε δυνατοί και να διεκδικήσουμε τα θέλω μας.

 

Θα ήθελες να ασχοληθείς με κάτι στο μέλλον που δεν έχεις ασχοληθεί μέχρι στιγμής; Και αν ναι ποιο θα ήταν αυτό ;

Αυτή την περίοδο σχεδίαζω για πρώτη φορά τα δικά μου κοσμήματα μια συλλογή που θα βγει σύντομα σε συνεργασία με γνωστή εταιρία και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί είναι κάτι καινούργιο για εμένα.

Ασχολείσαι με κάτι τώρα που ο κόσμος δεν το γνωρίζει;

Eπιστρέφω ραδιοφωνικά  μέσα απο το Radio Alchemy κάθε Τέτάρτη 16:00 18:00 και στο πλευρό μου θα έχω την εξαιρετική  Πένυ Σκάρου για να σας κρατάμε συντροφιά με ωραίες μουσικές Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου κάναμε πρεμιέρα.

Ποια είναι η σχέση σου με τα social media (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) (facebook, instagram, twitter). Θεωρείς πως ένα δημόσιο και αγαπητό πρόσωπο όπως είσαι εσύ, υπάρχει ο κίνδυνος να «εκτεθεί» σε σημείο που μπορεί και να «παρεξηγηθεί»

Τα social media είναι μια μορφή επικοινωνίας με τον κόσμο και αγαπώ να μοιράζομαι μαζί τους στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική μου ζωή. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να «παρεξηγηθώ» μέσα από αυτά

Από ποιο δημόσιο πρόσωπο που δεν έχεις πάρει μέχρι στιγμής συνέντευξη θα ήθελες να πάρεις. Είτε στην Ελλάδα, είτε ακόμα και στο εξωτερικό.

Από τον George Clooney

Αν γινόσουν αόρατος για μια μέρα τι θα ήθελες να κάνεις ; (γέλια)

Εφόσον δεν θα μπορούσε κανείς να με δει, θα έμπαινα σε όποιο αεροπλάνο ήθελα και θα ταξίδευα σε όσες περισσότερες χώρες προλάβαινα!

 

Ευχαριστούμε το The Photo Bar  για τους καταπληκτικούς του χώρους που έγινε η φωτογράφηση.

Χτένισμα : Miro – Miro

Μακιγιάζ : Κάραλη Έυη

 

1