Η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα ξεκινά σύντομα γυρίσματα και εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι έναν από τους πρωταγωνιστές, που μάθαμε από το Fame Story.

 

Από τον Λευτέρη Σαββίδη

 

Στις 23 Ιουλίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ, που θα τιτλοφορείται, «Room Service, πλιζ». Μια σειρά που θα θυμίζει το κλασικό πλέον «Κόκκινο Δωμάτιο» με πολλές όμως εκπλήξεις και νέα πρόσωπα.

 

Η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel». Χαρακτήρες έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που γεννά το ευρύ δραματουργικό περιβάλλον της σειράς, σημειώνουν από τον ΣΚΑΪ. Εναν από τους χαρακτήρες θα ενσαρκώσει τραγουδιστής, γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μουσικής Fame Story.

 

 

Από το Fame Story, στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ και του Αλέξανδρου Ρήγα

 

Σε επικοινωνία του iefimerida με τον ΣΚΑΪ, αποκαλύφθηκε ένας από τους μόνιμους ρόλους που θα παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα στο σίριαλ «Room Service, πλιζ». Πρόκειται για τον ρόλο του μπάρμαν του ξενοδοχείου, έναν άνδρα με ωραία φωνή που έχει δηλώσει συμμετοχή σε κάθε talent show, χωρίς όμως να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει διάσημος στο τραγούδι. Ετσι, καταλήγει να εργάζεται στο μπαρ του Alexander Hotel.

 

Τον ρόλο του μπάρμαν αναλαμβάνει λοιπόν ο Κώστας Καραφώτης. Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το δεύτερο Fame Story το 2003, όταν και νικήτρια στέφτηκε η Καλομοίρα, είναι η επιλογή του Αλέξανδρου Ρήγα για ένα από τους σταθερούς ρόλους της νέας του σειράς στον ΣΚΑΪ.

 

Ο Κώστας Καραφώτης σε ρόλο έκπληξη στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ και του Αλέξανδρου Ρήγα

 

Στη σειρά, μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος ερμηνεύει τον διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.

 

Ο Κώστας Καραφώτης και η Μάρω Λύτρα τραγουδούν «Μίλα μου» στο Fame Story 2

 

Η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, υπόσχεται να παρακολουθήσουμε αμέτρητες guest εμφανίσεις – προσώπων έκπληξη στα επεισόδια του «Room Service, πλιζ», ενώ σε κάθε ένα από αυτά θα φιλοξενείται και ένας τραγουδιστής ή κάποιο συγκρότημα.

 

 

Πηγή