Είχε καλύψει θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών – είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

Φτωχότερη είναι η οικογένεια της ΕΡΤ καθώς απεβίωσε το πρωί του Σαββάτου, ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης, με σημαντική παρουσία στην τηλεόραση, σε εφημερίδες και περιοδικά.

Είχε καλύψει θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών, μάχιμος ρεπόρτερ που κυνηγούσε διαρκώς την είδηση, είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Αγαπούσε ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής του τα Χανιά. Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Συγκλονισμένη η παρουσιάστρια της ΕΡΤ μετέδωσε την είδηση του θανάτου του

 

Την ανακοίνωση του θανάτου του, έκανε η Αλεξάνδρα Δουβαρά που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η δημοσιογράφος ήταν έντονα συγκινημένη και η φωνή της κόμπιαζε.

 

«Σαν να είναι ψέμα η είδηση που θα μεταδώσουμε τώρα. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, παγωμένοι. Κανείς μας δεν θέλει να το πιστέψει, διότι κανείς μας δεν είναι έτοιμος για αποχαιρετισμούς… Έφυγε σήμερα το πρωί ξαφνικά από τη ζωή ένας εξαιρετικός συνάδελφος και ένας εξαιρετικός φίλος. Ο Νίκος Γρυλλάκης» είπε με τρεμάμενη φωνή Αλεξάνδρα Δουβαρά.

 

 

 

 

0