Η φωτογράφιση για το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Γιώργου Καριπίδη σε στίχους του μεγάλου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ και μουσική του μοναδικού ΧΑΡΗ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ είναι γεγονός.

Με τίτλο “Μα έλα που ακόμα σ’ αγαπώ”, σε στίχους του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ και μουσική του ΧΑΡΗ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ, ο Γιώργος Καριπίδης ετοιμάζεται για τη δική του μεγάλη στιγμή.

Μια ερωτική μπαλάντα σε στίχους του μεγάλου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ και μουσική του ΧΑΡΗ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ που ο Γιώργος ερμηνεύει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και αναμένεται να μας εντυπωσιάσει.

Ήδη πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για το τραγούδι, με την υπογραφή του φωτογράφου Τόνυ Μαργαρίτη. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ τα οποία λαμβάνουν χώρα τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γιώργος Καριπίδης ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μερικές συναυλίες, ενώ του έχει γίνει και πρόταση για να εμφανίζεται σε μεγάλο νυχτερινό μαγαζί των Αθηνών.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή!

 

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Καριπίδη

Ο τραγουδιστής παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής όπως Γιώτα Νέγκα, Πέτρος Ιακωβίδης,Βασίλης Δήμας, Άντζελα Δημητρίου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Βαλάντης, Ελένη Χατζίδου κ.α.

Μάλιστα, μια σημαντική στιγμή της καριέρας του ήταν η συναυλία του με την Γιώτα Νέγκα που συγκέντρωσε πάνω από 3.000 θεατές.

0