Τι κοινό έχουν η Έλενα Μεταξά με την Αθηναΐς; Κανένα! H σωστή μουσική «Επιλογή» έγινε, και άλλαξε τα πάντα!

 

 

 

Η σημερινή της εικόνα, δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή του παρελθόντος, όπως και η φωνή της. Αν και βρισκόταν στο pick up της καριέρας της, με τα τραγούδια της να ηχούν στα ραδιόφωνα και να πρωταγωνιστεί στις αθηναϊκές πίστες, πριν από εφτά χρόνια περίπου, επέλεξε να εγκαταλείψει το πεντάγραμμο, και να εξαφανιστεί….

Νιώθοντας πιο καλά από ποτέ, και πατώντας πλέον γερά στα πόδια της, έχοντας πλέον δίπλα της ανθρώπους να την πιστεύουν, αλλά και να στηρίζουν τα πραγματικά όνειρά της, αναδεικνύοντας τη μοναδική λαϊκή χροιά της φωνής της, με εντατικά μαθήματα με τον δάσκαλο φωνητικής της Χρήστο Λυριτζή, τα άλλαξε όλα, μέχρι και το όνομά της, και κάνει δυναμικό comeback!

Αφήνοντας πίσω της την Έλενα Μεταξά, η Αθηναΐς, κάνοντας τη σωστή επιλογή, απογειώνει το «Επιλογή μου», σε στίχους του Γιάννη Μαλλιά και μουσική του Ιορδάνη Παύλου, και υπό τη σκηνοθεσία του Pan Pan, μέσα από το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε από τη G Music, μας συστήνει το νέο της πρόσωπο, τη νέα της εμφάνιση, τη νέα της φωνή, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
 
Κυκλοφορεί από τη G Music!