Την περασμένη Κυριακή, η γνωστή τραγουδίστρια Εβίτα Σερέτη βάπτισε το παιδί της και στη συνεχεία ακολούθησε γλέντι στο γνωστό νυχτερινό κέντρο «cabana live stage» όπου αυτή την περίοδο εμφανίζονται οι Ζαφείρης Μελάς και  Χάρης Κωστόπουλος.

Στην γιορτή για το νεοφώτιστο καλεσμένος ήταν ο γνωστός τραγουδιστής και φίλος της Εβίτας  Σερέτη, Χρήστος Χολιδης, καθώς και άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος   Ρωμανός, αλλά και η Τζένη Κατσίγιαννη.

Ο  Χολιδης τραγούδησε στην αρχή για χάρη της Σερέτη και του συζύγου της Ρ. Στράτου το άσμα του Μανώλη Αγγελοπουλου «Τα μαύρα μάτια σου». Όταν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του τη σκυτάλη στην πίστα πήρε η γνωστή τραγουδίστρια της παραδοσιακής μουσικής Τζένη Κατσίγιαννη.

Τότε ο  Χολιδης σηκώθηκε μαζί με την  Σερέτη και χόρεψαν μαζί, τηρώντας στο ακέραιο ένα έθιμο που διατηρείται ακόμη ζωντανό σε γάμους και βαπτίσεις. Την ρίψη χαρτονομισμάτων, για την ακρίβεια δολαρίων. Χολιδης και Σερέτη υπό τη μουσική καθοδήγηση της Τζένης  Κατσίγιαννη επιδόθηκαν στην ανταλλαγή χαρτούρας…

4