Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου 2019, “Εάλω η Πόλις”

Διοργάνωση:  Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Πραγματοποιήθηκε στο Αρχοντικό των Μπενιζέλων στην Πλάκα. 

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στην άλωση της πόλης με τραγούδια από την Πόντο, τη Ρούμελη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος. Στη συναυλία “μνήμης” συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος, οι καθηγητές της Σχολής κ.κ. Σταύρος Χαλιαμπάλιας, Παναγιώτης Σδούκος και η ορχήστρα του Ιδρύματος υπό την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Δεμελή.
 
Στην “αφιερωματική” αυτή βραδιά παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Διευθυντής Προσωπικού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Πρωτοπρ. Αναστάσιος Βλαβιανός, ο Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Αρχιεπισκόπου κ. Ιωάννης Τσούρας, ο Διευθυντής του Αρχοντικού των Μπενιζέλων κ. Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, ιερείς και πλήθος κόσμου.

https://www.youtube.com/watch?v=yD5KwK8iT54

Παραγωγή:  Music Foundation of Archdiocese of Athens 
0