Απομονωμένος στη Μύκονο, στο πλευρό της μέλλουσας συζύγου του Ελένης Τσιριγκάκη, βιώνει τις δύσκολες μέρες καραντίνας, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

 

Με αφορμή όμως, την συμπλήρωση 15 χρόνων από τον θάνατο του πατέρα του, «Σερ» Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο γιος του, προκάλεσε «κύμα» συγκίνησης στο διαδίκτυο , συνοδεύοντας το τραγούδι του αείμνηστου μπαμπά του, «Εγναντίας 406», με μία τρυφερή ανάρτηση.

«Πέρασαν 15 χρόνια χωρίς τον πατέρα μου..15 χρόνια που του μιλάω χωρίς να μου απαντάει..Το μόνο σίγουρο είναι πως για όσα χρόνια τον είχα κοντά μου, πλημμύρισε την ζωή μου από αγάπη,καλοσύνη αλλά και πολλές και σωστές συμβουλές που όλες μου βγήκαν στην πορεία της ζωής ..
Υπάρχουν μέρες που σκέφτομαι πολύ έντονα πόσο τυχερός ήμουν που μεγάλωσα παίρνοντας αμέτρητη αγάπη από τον πατέρα μου αλλά και την μητέρα μου, την Μεταξία μου..
Είμαι σίγουρος πως οι δυο τους πλέον με προσέχουν από εκεί ψηλά που είναι αγκαλιά..
Διάλεξα να ανεβάσω ένα τραγούδι σε μουσική δική του και στίχους του αείμνηστου νονού μου,του σπουδαίου Κώστα Βίρβου..
“Εγνατίας 406 πάμε να πλαγιάσουμε πριν φέξει
Όνειρο να δούμε μαγικό,όμορφο τον κόσμο τον κακό..», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Φανερά σοκαρισμένος και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με τα όλα όσα συγκλονίζουν τον πλανήτη, μένει με ασφάλεια στη Μύκονο, στην ιδιαίτερη πατρίδα της συντρόφου του, προσπαθώντας να μην χάνουν την πίστη, την ελπίδα και την αισιοδοξία τους. Αν και πολλοί θεώρησαν ότι ο γάμος τους, ενδέχεται να αναβληθεί λόγω του κορωνοϊού, καλώς εχόντων των καταστάσεων, το ζευγάρι αποφάσισε να μην αλλάξει τα σχέδιά του, και το μυστήριο να πραγματοποιηθεί, όπως είχε οριστεί στις 21 Ιουνίου στο νησί των ανέμων, και με λίγους καλεσμένους, εκ των οποίων και οι κουμπάροι τους, η πολιτικός Κατερίνα Μονογιού και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου.