Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Τάσσιος στο «Πρω1νό» ANT1, αναφερόμενος στα επαγγελματικά του, στην άγνωστη αγάπη του για την αστρολογία, ενώ παραδέχτηκε δημόσια, ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις καλύτερες αστρολόγους και με αποδείξεις.

 

 

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, υποδέχτηκε στο σπίτι του στο Χαλάνδρι τη Νάνσυ Παραδεισάνου, και με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σπάω» σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Sonar Plus Music, αλλά και τις επιτυχημένες πολύμηνες εμφανίσεις του στις «3 Γέφυρες» μαζί με τον Ζαφείρη Μελλά και τη Χαρά Βέρρα, αναφέρθηκε σε πολλά που δεν γνωρίζαμε για εκείνον, διαψεύδοντας τη φήμη που κυκλοφόρησε, ότι πήρε πτυχίο αστρολογίας, αλλά επιβεβαιώνοντας ότι λατρεύει να ασχολείται με αυτή.

«Η αστρολογία όσο μεγαλώνω με τραβάω πάρα πολύ. Είμαι Αιγόκερως. Θα μπορούσα να το κάνω και επάγγελμα αν δεν έκανα τη δουλειά αυτή που αγαπώ ιδιαιτέρως και δεν μπορώ να την αλλάξω. Διαβάζω πολύ για την αστρολογία. Αν διάβαζα τόσο στο σχολείο θα ήμουν ο καλύτερος μαθητής», εκμυστηρεύτηκε ο Γιάννης Τάσσιος.

«Η αστρολογία και η αστρονομία είναι από τις πιο αρχαίες επιστήμες που υπάρχουν και πριν το Χριστό. Μπορεί να έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο πριν δέκα χρόνια, αν μου έχει πει το όνομα του μπορεί να μην το θυμάμαι, αν μου έχει πει το ζώδιο του όμως το θυμάμαι» συνέχισε ο τραγουδιστής, ενώ εξέπληξε με την εξομολόγησή του για την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη, θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους αστρολόγους που έχουν στην Ελλάδα. Τα περισσότερα πράγματα που μου έχει πει βγήκαν. Για αυτούς που ξέρουν, η Μενεγάκη είναι από τις καλύτερες αστρολόγους που έχουμε. Είναι πιο αστρολόγος και από τους αστρολόγους.»

Δείτε τη συνέντευξη στο 1:37:00 λεπτό!

0