Μία από τις πιο ελπιδοφόρες νέες τραγουδίστριες, η Βερόνικα Δαβάκη κάνει ντεμπούτο στην ελληνική δισκογραφία με τη διασκευή του αρμένικου τραγουδιού Αmbedz Gorav.

 

Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός συναντήθηκε με την αρμένικη μουσική στο θέατρο και γοητευμένη από τον πλούτο της αρμενικής παράδοσης θέλησε να εξερευνήσει το οικείο αλλά και το εξωτικό στοιχείο της, κάνοντας αυτή τη διασκευή, με τολμηρή, ανατρεπτική και κυρίως νεανική διάθεση!

 

Εντυπωσιακό δεν ήταν τελικά μόνο το πείραμα αλλά και το αποτέλεσμα με το τραγούδι που έχει τον τίτλο «Σκανταλιάρικο».

 

Κι αυτό γιατί η γλυκειά κι αέρινη φωνή της Βερόνικας και η αρμένικη μουσική παράδοση συναντούν την ευφυή και σύγχρονη νέα ενορχήστρωση του Δημήτρη Παπαδημητρίου και τους υπαινικτικούς ελληνικούς στίχους του σπουδαίου ποιητή Γιώργου Μπλάνα και το αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό σε ένα τραγούδι που μυρίζει καλοκαίρι.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο video clip του τραγουδιού πρωταγωνιστούν αρκετοί ηθοποιοί και όχι μόνο όπως οι: Ελένη Δαφνή, Ορέστης Καρύδας, Ηλίας Λάτσης, Δημήτρης Μαγγίνας, Ροζαλία Μιχαλοπούλου, Δανάη Μπάρκα, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ελένη Φιλιούση Αμφιτρύων, ενώ στην κεφαλή του τραπεζιού είναι ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

 

 

0