«Η τρέλα, δεν πάει στα βουνά, πάει στον Πειραιά», και λέγεται «LOCA», με πρωταγωνιστές, τον Κυριάκο Κυανό, τους Droulias Brothers και την Ηλιάννα Ζέρβα!

Ένας ολοκαίνουργιος χώρος, ένα μοντέρνο νυχτερινό μαγαζί, που χτίστηκε εξ αρχής, για να φιλοξενεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, την πιο «τρελή», και ξέφρενη παρέα, του ελληνικού πενταγράμμου. Από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, το νέο hot spot του Πειραιά, ανοίγει τις πόρτες τους, και πραγματικά, θα μας εκπλήξει με τη διακόσμησή του,  τα φώτα του, τον ήχο του, που έχει εξοπλιστεί με ότι πιο υπερσύγχρονο κυκλοφορεί, ενώ θα μας απογειώνει με το ξεσηκωτικό πρόγραμμά του, στο απόλυτο live clubbing!

Ο djθα δίνει τον ρυθμό, το νταούλι, το κλαρίνο και η λύρα, θα το απογειώνουν, στο πιο συναρπαστικό liveπρόγραμμα διασκέδασης, που δεν έχουμε ξαναζήσει μέχρι σήμερα. Ο Κυριάκος Κυανός, είναι γνωστός, ως από τους καλύτερους διασκεδαστές, με μεγάλα «γαλόνια» στην πλάτη του, οι DrouliasBrothers, έχουν ένα μοναδικό τρόπο να μας ξεσηκώνουν και να «σπάνε» το μαγαζί, και η Ηλιάννα Ζέρβα, είναι η νέα λαϊκή φωνή, που θα μας απασχολήσει.

Γιατί πλέον όλα στη ζωή μας, θα είναι μία τρέλα, θα είναι «Loca». Η χημεία των τεσσάρων καλλιτεχνών, ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, με τα πειράγματα και τις τρέλες, να δίνουν και να παίρνουν, ακόμα και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής τους, για την πρεμιέρα τους στο Loca Stage, όσο και για το κινηματογραφικών προδιαγραφών, βίντεο πρόμο, με την υπογραφή του Dj Airth!

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

0