Την χαρακτηρίζουν ως την ερμηνεύτρια «φαινόμενο» και όχι άδικα, αφού όλα όσα συμβαίνουν, το επιβεβαιώνουν.

Τα τραγούδια της, σαρώνουν με εκατομμύρια προβολές στο Youtube, ενώ το summer live tour της σε δεκάδες πόλεις, από άκρη σε άκρη της Ελλάδας (Δράμα, Βέροια, Ξάνθη, Σέρρες, Ορεστιάδα, Πάτρα, Σκιάθος, Καβάλα, Γρεβενά, Καρδίτσα, Κιλκίς, Λαγκαδάς, Αριδαία, Φάρσαλα, Κατερίνη, Ηράκλειο,  Χαλκιδική, Ακράτα,Βόλο, Λιβαδειά, Κάρυστο, Ελασσόνα κ.α), ήταν sold out!

 

Η Λένα Ζευγαρά, έγινε το talk of the town στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αφού ήταν η μόνη καλλιτέχνιδα που φέτος το καλοκαίρι, έκανε ρεκόρ live επιτυχημένων εμφανίσεων, με «λαοθάλασσες» κόσμου, να γίνονται ένα με τη φωνή της, κάνοντας συγκλονιστικά «ντουέτα» μαζί της, στο «Όνειρα», στο «Σήμερα και Αύριο»- «Έλα Έλα», στο «Ζημιά», , στις «Αμαρτίες», στο «Έχασα τη Γη», στο «Που ξαπλώνεις, που κοιμάσαι»!

Θεσσαλονίκη ευχαριστούμε!!! ?

Gepostet von Lena Zeugara – Λένα Ζευγαρά am Donnerstag, 12. September 2019

H δισκογραφική είσοδό της στην Panik Platinum, ήταν ακόμη ένα σπουδαίο μουσικό βήμα, ενώ η άφιξή της στα τέλη Σεπτέμβρη στο Tokyo Theater Athens, που θα την απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έρχεται να την καθιερώσει και στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη διασκέδασης.

 Η Λένα Ζευγαρά, αποτελεί πλέον το πιο περιζήτητο και πολυσυζητημένο πρόσωπο του ελληνικού πενταγράμμου, κερδίζοντας δικαιωματικά, τη θέση που της ανήκει σε αυτό! Δουλεύοντας σκληρά, υπηρετώντας με αγάπη και μεράκι το τραγούδι και τη μουσική, και έχοντας στο πλευρό της, τον φύλακα «άγγελό» της, τον παραγωγό της Μιχάλη Τουρατζίδη, κατάφερε να πραγματοποιήσει τα μουσικά «Όνειρα» της… με σύμμαχό της τον κόσμο!

Αριδαία τώρα…

Gepostet von Lena Zeugara – Λένα Ζευγαρά am Donnerstag, 15. August 2019

Το «φαινόμενο» Λένα Ζευγαρά, μετρώντας ήδη έξι μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό της, όπως το «Όνειρα» με 4.500.000 views, σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Βασίλη Καρρά-Jenny Tsiko, το «Σήμερα και Αύριο»-«Έλα Έλα» με 2.350.000 views, αλλά και το «Ζημιά», το «Έχασα τη γη», «Που ξαπλώνεις, που κοιμάσαι», «Αμαρτίες» που συμπεριλαμβάνονται στο live unplugged της που υπογράφει μουσικά ο παραγωγός της Μιχάλης Τουρατζίδης, με 5.000.000 views, αλλά και η αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο σε κάθε live εμφάνισή της, αποτελούν τις αποδείξεις… ότι η Λένα Ζευγαρά, δεν χαρακτηρίζεται τυχαία από όλους ως «φαινόμενο», αφού έχει πολύ γερά μουσικά θεμέλια!

Και από τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα έχουν και οι Αθηναίοι την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά, να απολαύσουν, και να αποθεώσουν στο Tokyo Theater Athens, τη Λένα Ζευγαρά.

0