Η Αμερική αγαπάει τον Θάνο Πετρέλη, και ο Θάνος Πετρέλης τους Έλληνες ομογενείς, που τον τίμησαν με το παραπάνω, στο πρόσφατο live tour του!

 

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, που τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει τεράστιο «κύμα» θαυμαστών στην μεγάλη ήπειρο, έτσι και στη νέα του επίσκεψη, κατάφερε να τους διασκεδάσει στο έπακρον, όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Με τις εμφανίσεις του να είναι sold out μέρες πριν, τόσο στις 14 Φεβρουαρίου στο Μόντρεαλ, όσο και στις 15 Φεβρουαρίου στο Τορόντο, στις 22 Φεβρουαρίου στο Βανκούβερ, αλλά και στην επόμενη στις 29 Φεβρουαρίου στο Ατλάντικ Σίτι, ο Θάνος Πετρέλης βίωσε την τεράστια αγάπη και τον θαυμασμό του κόσμου, που έσπευσαν να τον απολαύσουν από κοντά και να διασκεδάσουν αλά ελληνικά.

Έχοντας στο πλευρό του την δισκογραφική του εταιρία Siganos Music, τον παραγωγό του Χριστόδουλο Σιγανό αλλά και τον Βαλεντίνο, ο Θάνος Πετρέλης, κατά την επίσκεψή του στο ελληνικό σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, όπου βραβεύτηκε και τραγούδησε με τους μικρούς του φίλους, δεν έκρυψε την μεγάλη συγκίνησή του, ευχαριστώντας και δημόσια για την αγάπη που του έδωσαν.

 

The party started from the get go in Vancouver! What an amazing and passionate performance! The chemistry in the room was phenomenal! Best show yet! Thank you Thanos Petrelis! Thank you Vancouver!!

Gepostet von OPA PRODUCTIONS am Sonntag, 23. Februar 2020

Thanos Petrelis sto elliniko sxoleio Agiou Dimitriou stin Astoria!!!!

Gepostet von Marilita Tsiepa am Mittwoch, 26. Februar 2020

Thanos Petrelis visits St-Demitrios Astoria School and sings along with the kids… he absolutely loved it! A touching moment! He’s in Atlantic City Resorts Casino this Saturday evening with Greek Concert Promotions, LLC for his only Concert in the USA! www.greekconcertpromotions.com for tickets!

Gepostet von OPA PRODUCTIONS am Mittwoch, 26. Februar 2020

0