«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ.

Αυτοί που κράτησαν ζωντανά τα αφυδατωμένα συναισθήματά μας. Ο πλούτος της ζωής βρίσκεται στις αναμνήσεις που έχουμε ξεχάσει».

Σταύρος Αβράμογλου
 
 
Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης Σταύρος Αβράμογλου και η δισκογραφική εταιρεία Red Fox, παρουσιάζουν ένα συλλεκτικό αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα στιχουργό Ηλία Κατσούλη. Με 15 ανέκδοτα τραγούδια και με τη συνεργασία γνωστών συνθετών όπως Παντελής Θαλασσινός, Ζωή Τηγανούρια, Τάσος Γκρούς, Dasho Kurti κ.α. καθώς και με τη συμμετοχή καταξιωμένων ερμηνευτών, το άλμπουμ «Αγγέλων Στρατιές» υπενθυμίζει πως το καλό ελληνικό τραγούδι είναι πάντα εδώ.

 
Τραγουδάει ο Σταύρος Αβράμογλου. Συμμετέχουν: Ψαραντώνης, Σοφία Παπάζογλου, Μαρία Σουλτάτου, Ασπασία Στρατηγού.
 

 

Τα τραγούδια του άλμπουμ κοιτούν πίσω στο χρόνο, “αγαπούν” και εστιάζουν στο σήμερα, αλλά και αισιοδοξούν για το αύριο. Η ανάπτυξή τους, αμιγώς ελληνική, από τη Μικρά Ασία, τη Σμύρνη και το Αιγαίο ως τον Πειραιά και το Αιγάλεω. Η φαντασία τους μεταξύ ρεαλισμού και μυθοπλασίας, βγάζουν παράπονο αλλά δίνουν και χαμόγελο. Ποικιλία μουσική, από σμυρνέικα, χασαποσέρβικα, ζεϊμπέκικα, μέχρι και μπαλάντες καμηλιέρικες θα ταξιδέψουν αυτούς που έχουν βαθιά στην καρδιά τους το λαϊκό τραγούδι, με καταβολές από τον ελληνισμό.
 

Συνοδεύεται από ένθετο βιβλιαράκι με τους στίχους, τους δημιουργούς, τους ερμηνευτές, τους μουσικούς που συμμετείχαν, programming, ενορχηστρώσεις, ηχολήπτες και φωτογραφικό υλικό.

Τον Ηλία Κατσούλη, εγκωμιάζουν στο ένθετο βιβλιαράκι οι : Σοφία Παπάζογλου, Τάσος Γκρου, Γιάννης Απόδιακος, Βαγγέλης Μαχαίρας, Γιώργος Αρσενίδης, Dasho Kourti, Ζωή Τηγανούρια, Μαρία Σουλτάτου και Σάκης Τσιλίκης.

Σκίτσο εξωφύλλου : Γεωργία Σπ. Αναστασίου

Σημεία πώλησης CD:

Music Corner,
Πανεπιστημίου 56 & Εμμανουήλ Μπενάκη

Reload Stores,
Ακαδημίας 81

Νίκος Ξυλούρης,
Πανεπιστημίου 39, (Στοά Πεσματζόγλου)

Η παρουσίαση του CD έχει οριστεί για τη  Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, στον ΙΑΝΟ.

 
 
1