Το “Ποιο μαγικό;“, το καινούριο τραγούδι του συνθέτη Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη, που ερμηνεύει η Άννα Ματσούκα, είναι ένα “ξόρκι” για όλα αυτά που σκοτεινιάζουν τις ψυχές μας!

 

Ένα ανάλαφρο, χαρούμενο τραγούδι με λάτιν διάθεση, αφιερωμένο στο φωτεινό ελληνικό καλοκαίρι! Η Άννα Ματσούκα με την ερμηνεία της του δίνει δροσιά και φρεσκάδα. Ο Δημήτρης Συλβέστρος σκηνοθετεί με κέφι ένα σενάριο της Άννας. Τους στίχους υπογράφει η Μαρία Σπυράτου.

Το κομμάτι «”Ποιο μαγικό;” περιλαμβάνεται σε ένα κύκλο τραγουδιών που ξεκίνησε να παρουσιάζει ο Απόλλων Κουσκουμβεκάκης από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Και ενώ σαν ενότητα τα τραγούδια αυτά  καταθέτουν μια αισθητική πρόταση, είναι  εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Το πρώτο κομμάτι ήταν το «Φύγε», μια ροκ μπαλάντα με ερμηνεύτρια την Άννα Ματσούκα. Αμέσως μετά το «Κι όταν σε ρώτησα», με ερμηνεύτρια την λυρική mezzo soprano  Ελένη Βουδουράκη και μια μεγάλη κλασική ορχήστρα, ενώ ακολούθησε η ερωτική μπαλάντα «Σε κύκλο κλειστό» με την Λένα Τσέτουρα και τώρα, στο ξεκίνημα του καλοκαιριού το «”Ποιο μαγικό;“. Όλα «παιχνίδια» του συνθέτη σε διαφορετικά στυλ!

 

«Ποιο μαγικό;»

 

0