Από τις 4 Μαϊου 2022 κυκλοφορεί , διεθνώς από την FM Digital Records, ψηφιακά σε όλες τις μουσικές διαδικτυακές πλατφόρμες:  Spotify, Apple Music / iTunes, Amazon Music, Google Play, YouTube, Tik Tok, Shazam, etc., το πρώτο μέρος από το έργο “Μικρά Ερωτικά” με τίτλο “Νεράιδες”. Πρόκειται για το πρώτο “τρίτο” της νέας δουλειάς του σπουδαίου συνθέτη μας.

Μια νεά δουλειά που ταυτόχρονα παρουσιάζει και τον εαυτό του σαν ερμηνευτή (σε ένα από τα τραγούδια), ενώ μας συστήνονται και η στιχουργός Αιμιλία Πανταζή, καθώς κια η ερμηνεύτρια Κατερίνα Παπαδημητρίου.

Τα Περιεχόμενα είναι:

  1. Νεράιδες (Fairies) – Κατερίνα Παπαδημητρίου, Γιάννης Κ. Ιωάννου (αφήγηση)

“Οι στίχοι αυτού του τραγουδιού είναι εμπνευσμένοι από τους παλιούς ελληνικούς μύθους της Ηπείρου για τις Νεράιδες. Η ατμόσφαιρα του τραγουδιού μας μεταφέρει νοερά στο δάσος όπου ζουν οι Νεράιδες. Το μικρό ηχητικό σύμπαν που συναντά το αυτί του ακροατή, το γεμάτο πουλιά, νερά και μυστήριο, μοιάζει με παραμύθι που σε παρασέρνει μαζί του, μακριά από τη σκληρή και δυσάρεστη καθημερινότητα. Η τραγουδίστρια, με τη αέρινη φωνή της μοιάζει κι αυτή με νεράιδα. Η φωνή του συνθέτη που αφηγείται, στο ρόλο του παραμυθά, ξαφνιάζει ευχάριστα. Ένα σύνολο που πλημμυρίζει αρμονία, αφήνοντας μαγεμένο τον ακροατή.

2. “Το Βαλσάκι (The Little Waltz) – Κατερίνα Παπαδημητρίου, Γιάννης Κ. Ιωάννου (2η φωνή)

3. Αν ήσουν (If You Were) – Κατερίνα Παπαδημητρίου (σε ποίημα της στιχουργού)

  1. Όνειρα μετανάστες (Dreams Became Immigrants) – Γιάννης Κ. Ιωάννου

Παραθέτουμε και το ραδιοφωνικό – τηλεοπτικό σποτ της νέας αυτής δουλειά του Γιάννη Κ. Ιωάννου, της Αιμιλίας Πανταζή και της ερμηνεύτριας Κατερίνας Παπαδημητρίου.

 
   
0