Με ηγέτη το χαρισματικό Νεοϋορκέζο front-man Billy Vass, οι Terra 1nc0gnita είναι μια μπάντα που περπατάει σε μονοπάτια μιας πλειονότητας metal ειδών και αποχρώσεων.

Το συγκρότημα καταφέρνει να τα αναμειγνύει όλα μαζί ομαλά, δημιουργώντας ένα μοναδικό, χαρακτηριστικό ήχο που είναι ταυτόχρονα σκοτεινός, επιθετικός αλλά ταυτόχρονα μελωδικός και λυρικός.

Η πρόσφατη κυκλοφορία τους είναι το single “Stranger” και πρόκειται για μια Progressive/Power Metal διασκευή σε ένα διαμάντι του Ελληνικού ρεπερτορίου, το “Ξένος για σένανε κι εχθρός” σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου, στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου και ερμηνεία του Γιώργου Νταλάρα, 1989 (Minos/EMI).

Παραγωγή Bob Katsionis

Κυκλοφορεί από την Symmetric Records.

Βιογραφικό

Με ηγέτη το χαρισματικό νεοϋορκέζο front-man Billy Vass, οι Terra1nc0gnita είναι μια μπάντα που περπατάει σε μονοπάτια μιας πλειονότητας metal ειδών και αποχρώσεων. Το συγκρότημα καταφέρνει να τα αναμειγνύει όλα μαζί ομαλά, δημιουργώντας ένα μοναδικό, χαρακτηριστικό ήχο που είναι ταυτόχρονα μελωδικός και γεμάτος από καλώς εννοούμενη επιθετικότητα. Έχοντας σαν βάση το κλασσικό μελωδικό heavy metal, η ανάμειξη επικών και ατμοσφαιρικών στοιχείων ενισχύεται και βελτιώνεται με την προσθήκη ‘σκοτεινών’ και λυρικών θεμάτων σε όλες τις συνθέσεις τους.Η μπάντας, κυκλοφόρησε το πρώτο τους full length δίσκο, το 2012, με τίτλο, “BARREN LAND”, και αμέσως μετρά, βγάλανε το βίντεο κλιπ για το τραγούδι “OUTCOME”, το οποίο παίχτηκε στο M.t.v.Headbangers Ball, και στο MAD-T.V. War, αντίστοιχα…..Το δεύτερο video clip της μπάντας, βγήκε το 2016, για το τραγούδι, “In the Mist”.

Η δεύτερη τους δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Fragments of a Ruined Mind” έχει κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρία του Bob Katsionis, Symmetric records, το 2017….. Το E.P.κυκλοφόρησε το 2016, με τίτλο,”Sign with Blood