Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν τη διασκευή του τραγουδιού των Λουίζα Δολόξα, Χάρη Ζόφου-Σταυρακάκη και Αλίνας Αντωνίου με τίτλο «Αποδομητικά πουλιά».

 

 

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στην προσεχή κυκλοφορία, από το Ogdoo Music Group, του νέου δίσκου των Opera Chaotique με τίτλο «Στων Διακαμένων σας Χειλιών την Άκρη».

Προηγήθηκε η επιτυχημένη ψηφιακή κυκλοφορία του προπομπού του δίσκου με τίτλο «Αφησέ με να ‘ρθω μαζί σου».

«Στων Διακαμένων σας Χειλιών την Άκρη», θα είναι ο πρώτος δίσκος του επιτυχημένου διδύμου των Γιώργου Τζιουβάρα και Χρήστου Κουτσογιάννη στην ελληνική γλώσσα και ο τέταρτος κατά σειρά μετά τους “Death of the Phantom of the Opera” (2012), “BUKOWSKI: Poems of a Dirty Old Man”(2014) και “Muses of the Damned Artists” (2018).

 

Οι Opera Chaotique, αυτό το μοναδικό σχήμα που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργηθηκε το 2011 από τον Γιώργο Τζιουβάρα, φωνή/αφήγηση και πιάνο και τον Χρήστο Κουτσογιάννη στα ντραμς, ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

Οι Opera Chaotique χαρίζουν στο τραγούδι μια δεύτερη ενδιαφέρουσα ζωή, το προσαρμόζουν με επιδεξιότητα στα δικά τους μέτρα και το επενδύουν με τον ιδιαίτερο, αναγνωρίσιμο ήχο τους και τον διακριτό τρόπο ερμηνείας που χαρακτηρίζει το εξαιρετικό αυτό σχήμα.

Με λιτή ενορχήστρωση, τύμπανα, πλήκτρα, cello και έναν υποδόριο σαρκασμό σε συνδυασμό με το ευφάνταστο video clip του Αλέξανδρου Χαντζή oι Opera Chaotic δίνουν το στίγμα της πληθωρικής τους παρουσίας που ξεδιπλώνεται ανεξάρτητα από τη γλώσσα που επιλέγουν να εκφραστούν.

 

Ο έρωτας των «αποδημητικών πουλιών» ανθεί στις «παρυφές της ηθικής» και ταιριάζει στα χείλη όλων όσων ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του χωρίς διακρίσεις και ενδοιασμούς.

 

Το τραγούδι «Αποδομητικά πουλιά» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

 

Καλή Ακρόαση

 

 

 

 

ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ

Opera Chaotique

Στίχοι-Μουσική: Αλίνα Αντωνίου, Λουίζα Δολόξα ,

Χάρης Ζόφος-Σταυρακάκης

Cello: Σταύρος Παργινός

 

Ηχογράφηση-Μίξη-Mastering: Πάνος Τσεκούρας @ Top Floor Studio

 

Σενάριο-Σκηνοθεσία-Μοντάζ: Αλέξανδρος Χαντζής

Color Correction: Γιαννης Ντουσιόπουλος

Βοηθοί Σκηνοθέτη: Νεφέλη Κλειδέρη, Αγγελική Κολονιάρη

Ευχαριστίες: Βαγγέλης Λαΐνας, Μαγδαλίνα Πανδρακλάκη

 

 

Συμμετείχαν: Λητώ Μεσσήνη, Σταύρος Παργινός, Ευα Γαλογαύρου, Σαμουήλ Ακίνολα, Τζένη Ρήγου, Γιωργία Κολονιάρη, Νίκη Κάραλη, Σάββας Κοβλακάς, Βαρβάρα Νούση, Γιώργος Κανούλας, Γιώτα Τζιουβάρα, Αστέριος Τσέτσιλας, Βεργίνα Σαββίδη, Γαβριήλ Μελισσουργάκης, Θάνος Μυλωνέρος , Σιλένα Τριβιζά, Γιάννης Αγγελάτος, Μάγδα Γεωργίου, Λευτέρης Χαρέλης, Ελένη Σωτηρίου.

 

 

 

 

0