Η Stefania κάνει την πρώτη της ελληνική κυκλοφορία, μέσω της Panik Records, πριν την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision.

 

 

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Ε.Ρ.Τ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από την Stefania , κυκλοφορεί και στη χώρα μας το τελευταίο single της με τίτλο Turn Around”. Το τραγούδι είναι σε σύνθεση και στίχους των Clifford Goilo, Catalina Schweighauser Stefania, ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια του video clip που «ντύνει» το τραγούδι υπογράφει ο Pim Verlaat. Το single είναι προπομπός  του “SUPERG!RL” , του τραγουδίου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

 Την Stefania την γνωρίσαμε στα βραβεία Mad Video Music Awards 2019 όπου διασκεύασε το διεθνές hit Con Calma. Η 17χρονη Ελληνίδα  είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο ολλανδικό κοινό από πολύ μικρή. Σε ηλικία 10 ετών διαγωνίστηκε στον μουσικό talent show της Ολλανδίας The Voice Kids, στην συνέχεια συμμετείχε στην διακεκριμένη κρατική παιδική χορωδία της χώρας και το 2016 εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Eurovision Junior. Έχει μεγάλη επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πάνω από 620.000 χιλιάδες  συνολικούς ακόλουθους ενώ πρωταγωνιστεί σε γνωστή ολλανδική τηλεοπτική σειρά.
       
Η νεαρή χαρισματική καλλιτέχνιδα πριν μας αποκαλύψει το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision μας παρουσιάζει  το TURN AROUND”. .

To “Turn Around” κυκλοφορεί από την Panik Records.

 

 

Ακολούθησε την Stefania στα social media:

Instagram: http://instagram.com/stefania_
Facebook: https://www.facebook.com/stefaniaofficiall/
TikTok:  @stefania_official

 

 

 

 

 

 

0