Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 21.30 στη «Ρότα» των Εξαρχείων, η Έρρικα Πατρικίου  θα μας ταξιδέψει με ευφάνταστες διασκευές τραγουδιών των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου,Θεοδωράκη, Αττίκ, Κραουνάκη Τσιτσάνη,Καλδάρα και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών, αλλά και με τραγούδια από τη πλούσια μουσική παράδοση της Μεσογείου.

 

 

Η ερμηνεύτρια εργάστηκε με βαθιά ευαισθησία  μεθοδικά, και με έμπνευση για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα αντάξιο της αισθητικής των παραστάσεων που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια στο κοινό, που μέχρι τώρα την έχει ανταμείψει με την αγάπη του και την εμπιστοσύνη του.

Η Έρρικα Πατρικίου έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Νότης Μαυρουδής η Αναστασία Μουτσάτσου,ο Βασίλης Λέκκας, ο Αντώνης Μιτζέλος,η Λένα Αλκαίου η Πωλίνα κ.α.

Είναι γνωστή για τα άρτια μουσικά της αφιερώματα σε συνθέτες στιχουργούς και ποιητές που έχει πραγματοποιήσει σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα,καθώς και για τις εμπνευσμένες μουσικές παιδικές παραστάσεις που δημιουργεί μαζί με τους συνεργάτες της.

Ο τίτλος της μουσικής παράστασης «Στο Φουστάνι Που Φορώ» έχει πάρει το όνομα του από το καινούργιο   single της ερμηνεύτριας που αναμένεται να κυκλοφορήσει από λεπτό σε λεπτό από τη Heaven. Το τραγούδι θα παρουσιαστεί στη Ρότα.

Θα ακουστούν επίσης και τα προηγούμενα δύο singles το «Κατάσαρκα» και το «Κρυφτό» που κατάκτησε τη δεύτερη θέση στο Top 20 Οκτωβρίου σε  διαγωνισμό που διοργάνωσε το μουσικό περιοδικό Πεντάγραμμο.

Η παράσταση δε στερείται λυρικότητας και ισορροπεί με ευαισθησία και αισθητική στη φωνή της αλλά και στην εκρηκτική της θεατρικότητα.

 Μαζί της στο πιάνο  ο συνθέτης και πιανίστας Ηλίας Χατζόγλου.

 

 

0