Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Με τραγούδια που έχουν “γράψει” μέσα του και τον διαμόρφωσαν, έρχεται στο Faust για μια μουσική παράσταση τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, ο τραγουδιστής και ηθοποιός Γιάννης Σουλάκης.
Με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία ως βασικό χαρτί, επιλέγει να ερμηνεύσει τραγούδια που απαρτίζουν το προσωπικό του soundtrack. Κραουνάκης δίπλα σε λαϊκά, τραγούδια σημερινά αλλά και παρεξηγημένα ποπ ελληνικά, ρεφρέν που κολλάνε το ένα με το άλλο σε ευφάνταστους συνδυασμούς και φωτίζονται αλλιώς δίπλα σε jazzy ατμοσφαιρικά κομμάτια που ερμηνεύει με πάθος και όλα μαζί φτιάχνουν έναν μουσικό κόσμο που αν είχε χρώμα θα ήταν βαθιά κόκκινος και αισθησιακός.
Στην παράσταση βρίσκουν χώρο και προσωπικά του τραγούδια που ήδη έχουν κυκλοφορήσει όπως το φωτεινό “Μέρα καλοκαιριού” και το νέο του single “Τις νύχτες που βαριέμαι”, ένα σχόλιο πάνω στην ερωτική δραστηριότητα στα social media.
Τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει φέτος, σε μουσική των Γιώργου Καψάλη και Mikey Brownlee Walker και στίχους του Γιώργου Σταυρακίδη.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Γιώργος Σταυρακίδης

Συντελεστές:
Ενορχηστρώσεις : The Band
Πλήκτρα : Μιχάλης Σαντοριναίος
Ηλεκτρική κιθάρα: Χρήστος Σγούρος
Ηλεκτρικό μπάσο: Γιώργος Καψάλης
Ντραμς: Φοίβος Ανδριόπουλος
Guest μπουζούκι: Νίκος Ντέμος
Φωτογραφία: Mary Patte
Ηχος: Mario Chibici

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό), 7 ευρώ (με κράτηση, χωρίς ποτό)
FAUST bar-theatre-arts
Καλαμιώτου 11&Αθηναϊδος 12
Κρατήσεις: 210 3234095

Γιάννης Σουλάκης:
Facebook – Instragram – YouTube

0